2777
2789

سلام دوستان من17روزه بینیمو عمل کردم بالاشوخوب کوچیک کرده پایینش بزرگ دیده میشه انگار خیلی کم دست زده بهش پره هاش بزرگ دیده میشن خیلی .بنظرتون بعد چندماه ک ورمش رفت مکنه پهنای بینیمم کوچکتر بشه.میشه هرکی اطلاعات داره کمکم کنه افسرده شدم اعصابم بهم ریخته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوووو ۱۷ روز چیزی نیست بخوای نظر بدی در موردش حالا انقدر تغییرات میکنه من یکسال طول کشید فرم اصلیش معلوم شد اوائل تابه تا بود

وقتی که در منی و نفس می کشم تورا😍دیگر کجای جهان تو را جستجو کنم👨‍👩‍👧‍👦🤩
اخه برامن پایینش بزرگ مونده ینی ممکنه کوچیک بشه یکم؟

نمیدونم والا ولی واسه قضاوت زوده الان ورمه حداقل بزار ۲ ماه بگذره اصلا بهش توجه نکن 

وقتی که در منی و نفس می کشم تورا😍دیگر کجای جهان تو را جستجو کنم👨‍👩‍👧‍👦🤩

شاید 40 درصد، آخه من کلا ورم چشم و پیشونی ام داشتم بستگی به بدنم داره، بعد اگه فرمشو دوس داری و پره ها به نظرت بزرگن بعد یک سال میری دو تا بخیه برات میزنه اونم اوکی میشه پس در هر صورت جای نگرانی نیست، الانم اگه استرس داری درکت میکنم و طبیعیه خیلی نگران نباس🌹

شاید 40 درصد، آخه من کلا ورم چشم و پیشونی ام داشتم بستگی به بدنم داره، بعد اگه فرمشو دوس داری و پره ...

ینی بعدا بخام پایینشو کوچیک کنه فقط بخیه میزنه؟ بازنمیکنه بینی رو؟

ینی بعدا بخام پایینشو کوچیک کنه فقط بخیه میزنه؟ بازنمیکنه بینی رو؟

نه یه عمل خیلی راحتم هست من خواهرام بعد یه سال انجام داد نقاحت و اینام نداره. ولی الان کلا به این چیزا فک نکن بزا حداقل 6 ماه بگذره