n_a_f_a_s77 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/28 تعداد پست: 1137 عنوان زایمانم کی میشه یعنی؟😨 281 بازدید | 43 پست سلام..الان۲۵ هفته ام..غربالگری اول تاریخ زده۹ فروردینغربال دوم زده ۱۳ فروردین..میخوام سزارین کنم..بهداشت ک میرم زده ۱۶ فروردینیعنی کدوم تاریخش درسته؟؟چندم عید میتونم سزا کنم؟؟خیلی استرس دارم تو اسفند نیفته اخه میخوام کوچولوم نیمه اولی بشه😟 ❤🌊ماهی قرمز کوچولوی تودلیه من،دریا دریا دوستت دارم...خداجونممم ازین ماهی کوچولوها تودل همه ی منتظرا بزار..الهی آمین الهی ک هرچی قسمته؛بهترینش هرچی راهه؛صافترینش هرچی عشقه؛داغترینش هرچی صلاحه؛خیرترینش هرچی خنده ست؛عمیق ترینش هرچی خوبی شادی تندرستی؛بیشترینش نصیب تویی که داری باچشای قشنگت این امضارو میخونی 🙏 1398/09/28 | 14:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
samane12453 عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 3369 ۶ فروردین میتونی مرگ ها دو دسته اند : مردی که " قدم " میزند.... زنی که " حرف " نمیزند....
n_a_f_a_s77 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/28 تعداد پست: 1137 ۶ فروردین میتونی میگن دکترا اکثرا تو عید نیستن...وای خدا مردم از استرس ❤🌊ماهی قرمز کوچولوی تودلیه من،دریا دریا دوستت دارم...خداجونممم ازین ماهی کوچولوها تودل همه ی منتظرا بزار..الهی آمین الهی ک هرچی قسمته؛بهترینش هرچی راهه؛صافترینش هرچی عشقه؛داغترینش هرچی صلاحه؛خیرترینش هرچی خنده ست؛عمیق ترینش هرچی خوبی شادی تندرستی؛بیشترینش نصیب تویی که داری باچشای قشنگت این امضارو میخونی 🙏
بیتا_خانوم_۶۹ عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 2966 آخر برج ۱۲ 💛💚💙خودت را به خدا و دیگران را به لیاقتشان بسپار💚💙
n_a_f_a_s77 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/28 تعداد پست: 1137 حتما عید میشه نگران نباش خدا کنهههههه😨نمیشه سزارین تو ۹ هفته انجام شه؟؟؟ ❤🌊ماهی قرمز کوچولوی تودلیه من،دریا دریا دوستت دارم...خداجونممم ازین ماهی کوچولوها تودل همه ی منتظرا بزار..الهی آمین الهی ک هرچی قسمته؛بهترینش هرچی راهه؛صافترینش هرچی عشقه؛داغترینش هرچی صلاحه؛خیرترینش هرچی خنده ست؛عمیق ترینش هرچی خوبی شادی تندرستی؛بیشترینش نصیب تویی که داری باچشای قشنگت این امضارو میخونی 🙏
پریساباربی عضویت: 1397/01/15 تعداد پست: 31377 من ۲تیر آخرین پریودیم بود الان ۲۵ و چن روزمتو چجوریگی میفتی فروردین؟؟؟؟ ♥رو به تو سجده میکنم.....دری به کعبه باز نیست♥️
n_a_f_a_s77 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/28 تعداد پست: 1137 آخر برج ۱۲ وای نه ❤🌊ماهی قرمز کوچولوی تودلیه من،دریا دریا دوستت دارم...خداجونممم ازین ماهی کوچولوها تودل همه ی منتظرا بزار..الهی آمین الهی ک هرچی قسمته؛بهترینش هرچی راهه؛صافترینش هرچی عشقه؛داغترینش هرچی صلاحه؛خیرترینش هرچی خنده ست؛عمیق ترینش هرچی خوبی شادی تندرستی؛بیشترینش نصیب تویی که داری باچشای قشنگت این امضارو میخونی 🙏
بیتا_خانوم_۶۹ عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 2966 اولین روز آخرین پریودیتو بگو تا تاریخ دقیقشو بگم 💛💚💙خودت را به خدا و دیگران را به لیاقتشان بسپار💚💙
خاااااتون عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 1004 خدا کنهههههه😨 نمیشه سزارین تو ۹ هفته انجام شه؟؟؟ ۹ هفته چی
n_a_f_a_s77 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/28 تعداد پست: 1137 من ۲تیر آخرین پریودیم بود الان ۲۵ و چن روزم تو چجوریگی میفتی فروردین؟؟؟؟ من۶تیراخرین پری بوده..خب تو غربالگری اینطور زدن ❤🌊ماهی قرمز کوچولوی تودلیه من،دریا دریا دوستت دارم...خداجونممم ازین ماهی کوچولوها تودل همه ی منتظرا بزار..الهی آمین الهی ک هرچی قسمته؛بهترینش هرچی راهه؛صافترینش هرچی عشقه؛داغترینش هرچی صلاحه؛خیرترینش هرچی خنده ست؛عمیق ترینش هرچی خوبی شادی تندرستی؛بیشترینش نصیب تویی که داری باچشای قشنگت این امضارو میخونی 🙏
n_a_f_a_s77 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/28 تعداد پست: 1137 ۹ هفته چی ۳۹ هفته..اخه میگن سزارین تو هفته۳۸ برمیدارن بچه رو ❤🌊ماهی قرمز کوچولوی تودلیه من،دریا دریا دوستت دارم...خداجونممم ازین ماهی کوچولوها تودل همه ی منتظرا بزار..الهی آمین الهی ک هرچی قسمته؛بهترینش هرچی راهه؛صافترینش هرچی عشقه؛داغترینش هرچی صلاحه؛خیرترینش هرچی خنده ست؛عمیق ترینش هرچی خوبی شادی تندرستی؛بیشترینش نصیب تویی که داری باچشای قشنگت این امضارو میخونی 🙏
پریساباربی عضویت: 1397/01/15 تعداد پست: 31377 من۶تیراخرین پری بوده.. خب تو غربالگری اینطور زدن واس من غربال اول ۷ فروردین غربال دوم ۵ فروردین صددرصد توی اسفندممطمعنم اشتباه میکنی اینهمه اختلاف اصلا نمیشه ♥رو به تو سجده میکنم.....دری به کعبه باز نیست♥️
n_a_f_a_s77 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/28 تعداد پست: 1137 اولین روز آخرین پریودیتو بگو تا تاریخ دقیقشو بگم ۶تیر۹۸عمل سزارین میخوام انجام بدم ❤🌊ماهی قرمز کوچولوی تودلیه من،دریا دریا دوستت دارم...خداجونممم ازین ماهی کوچولوها تودل همه ی منتظرا بزار..الهی آمین الهی ک هرچی قسمته؛بهترینش هرچی راهه؛صافترینش هرچی عشقه؛داغترینش هرچی صلاحه؛خیرترینش هرچی خنده ست؛عمیق ترینش هرچی خوبی شادی تندرستی؛بیشترینش نصیب تویی که داری باچشای قشنگت این امضارو میخونی 🙏
n_a_f_a_s77 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/28 تعداد پست: 1137 واس من غربال اول ۷ فروردین غربال دوم ۵ فروردین صددرصد توی اسفندم مطمعنم اشتباه میکنی اینهمه ... چیبگم والا...تو ماشین حساب بارداری ک میزنم میگ ۱۶ فروردین تو غربال اولم زده ۹عید. غربال دوم زدن ۱۳ عید ❤🌊ماهی قرمز کوچولوی تودلیه من،دریا دریا دوستت دارم...خداجونممم ازین ماهی کوچولوها تودل همه ی منتظرا بزار..الهی آمین الهی ک هرچی قسمته؛بهترینش هرچی راهه؛صافترینش هرچی عشقه؛داغترینش هرچی صلاحه؛خیرترینش هرچی خنده ست؛عمیق ترینش هرچی خوبی شادی تندرستی؛بیشترینش نصیب تویی که داری باچشای قشنگت این امضارو میخونی 🙏