2777
2789
عنوان

پلن بی برای خوابگاه ندادن اجرا شد

175 بازدید | 21 پست

هستم در دانشگاه دارم غذا درست میکنم پدرم هم خوابیده روی زیر انداز 😁

به نظرتون فردا صبح زود جمع کنم یا بزارم ببینن !؟

البته یکم خجالت اوره

حق دادنی نیست گرفتنیه بگیرش از این دنیا

عزیززززمممم

ایی خدا لعنت شون کنه

چادر زدین؟؟

کاری نکردن براتون؟ 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوجه نشدم؟

بهش خوابگاه نمیدن

میدن به سهمیه ای ها

ایشونم با پدرش تو چادر خوابیده 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

عزیززززممممایی خدا لعنت شون کنهچادر زدین؟؟کاری نکردن براتون؟

اره چادر زدیم 

۶۰۰ کیلومتر از شهر دیگه با ماشین یه هفتس دارم اصرار میکنم 

به من نمیدن به خود طرف توی تهرانه میدن 

یه هفتس بهم خوابگاه ندادن اومدم در دانشگاه خوابیدم تا بهم بدن

وای چه بد

همون اول تو دفترچه نوشته بودن عدم تعهد؟

خودگران هم بهت معرفی نکردن؟

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

عکسی بگیر از چادر مسافرتی تون. ببر نشونشون بده

بگو اگر خوابگاه ندین

اینه وضع من 

اگر انصاف داری،خودتون بجه دارین،ی لطفی درحقم کنید بهم خوابگاه بدین وگرنه پدرم باید برگرد شهرش

منم باید تک و تنها تو چادر باشم

پیاز داغش زیاد کن دلشون بسوزه 

وای چه بدهمون اول تو دفترچه نوشته بودن عدم تعهد؟خودگران هم بهت معرفی نکردن؟

اره نوشته عدم تعهد 

اما دیدم ک دادن به خود تهرانی ها 

خوابگاه دارن اما چون پارتی ندارم نمیدن 

اره چادر زدیم ۶۰۰ کیلومتر از شهر دیگه با ماشین یه هفتس دارم اصرار میکنم به من نمیدن به خود طرف توی ت ...

بگرد از بین اشناهاتون کسی پارتی نداره؟

برو اداره ای چیزی 

یا خوابگاه خودگردان نیست اونجا ؟

عکسی بگیر از چادر مسافرتی تون. ببر نشونشون بدهبگو اگر خوابگاه ندیناینه وضع من اگر انصاف داری،خودتون ...

هفته ی پیش همین کارو کردم اصلا دلشون نسوخت 

دیگه هر شب همینجا میخوابم تا بدن

کاش می تونستم بغلت کنم

اره نوشته عدم تعهد اما دیدم ک دادن به خود تهرانی ها خوابگاه دارن اما چون پارتی ندارم نمیدن

ظرفیت خوابگاه ها محدوده حتما واقعا جا نداشتن و بقیه رو اولویت بندی کردن ولی توهم راحت دوره گناه داری

در جوابت چی میگن؟

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

هفته ی پیش همین کارو کردم اصلا دلشون نسوخت دیگه هر شب همینجا میخوابم تا بدن

بازم برو 

تو نری، نمیان بگن تو کی هستی اینجایی

اهمیت نمیدن

بازم برو نشونشون بده

بگرد از بین اشناهاتون کسی پارتی نداره؟برو اداره ای چیزی یا خوابگاه خودگردان نیست اونجا ؟

هست 

اما هزینه ماهیانه ۱۰ تومن شام و صبحانه هم تعلق نمیگیره ۴۰ دقیقه هم راهه