2777
2789
عنوان

کیا با خانواده شوهر یه ساختمونن ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 43 پست
من مستاجرم ولی پدرم در اومد کاش منم میتونستم شوهرمو از این شهر ببرم

پس هنوز خانواده شوهر حرصت ندادن که اجاره رو ترجیح بدی😂

من به شوهرم گفتم فک کن بابات خونه نداره بریم دنبال خونه بگردیم من عمرا ور دل مادرت نمیمونم خونه نگیری روزگارتو سیاه میکنم🤨

و اما پائیز با تـو رنگِ دیگری گرفت🧡🍁🍂

عین جهنم میمونه منم گرفتارم خدا نجاتم بده برم حلبی اباد بشینم بهتراز این جهنم و دخالت های مادرشوهره اه

خسته و عصبی و درمونده شدم کاش خداوند منو فرزندم ازین جهنم نجات میداد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زندگی می کنم خیلیم راضیم خداروشکر از غریبه که بهترن بعدم شما به جای اینکه انقدر حرص بخوری ی راهی ...

شوهر شما حتما رعایت میکنه که اینقد راضی ای.همه شوهرا مث هم نیستن.ما دو سال با خواهرشوهرم تو یه ساختمون بودیم.آدمای بدی نیستن ولی شوهرم تقریبا ۴ باز در روز میرفت بهشون سر میزد هر بار یه ساعت می نشست.از اداره که میومد بچه رو برمی داشت میرفت.میومد نهار میخورد می خوابید.بیدار میشد دوباره میرفت.یوقتایی میخواستیم بریم بیرون باز میرف میگف بپرسم چیزی لازم ندارن!یه ساعت مینشست،باز آخر شب دوباره میرفت تا ساعاتای ۱_۲ . بنظرت میشد اونجوری زندگی کرد؟؟؟خدارو شکر چندماهه رفتیم از اونجا اعصابم آروم شده

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!

منم خونه م کنار مادرشوهرمه تو یه حیاط 😊

دوسم داره خیلی مظلومه 😅هر روز برام خوراکی و غذا میاره 

ینی اگه میوه هم بخره برا خودشون چند دونه واسه من میاره 😅😅اگه مریض شم شوهرم ببرتم اورژانس سرم بزنن یا چند دقیقه یی معطل شم همون موقع میاد بالا سرم 

یعنی محبت هایی بهم میکنه ک مادرم نکرده خدا انشالله حفظش کنه برا بچه هاش 

شوهر شما حتما رعایت میکنه که اینقد راضی ای.همه شوهرا مث هم نیستن.ما دو سال با خواهرشوهرم تو یه ساختم ...

منم مثل شما ولی مال من بدتر چون خیلی وقتا از کار من میگذره به ادنا برسه  

رازي بين من و پروردگارم هست من قلبم را به او سپردم ...

من از دخالت های مادرشوهرم خسته شدم تو همچیم سرک میشه بدترینش تو بچه داریم دخالت بیجا میکنه یکی نیس بگه خودت هنر کردی یک مشت لجن حرومزاده پس انداختی که میخای بمن بگی چیکارکنم عوضی 

خسته و عصبی و درمونده شدم کاش خداوند منو فرزندم ازین جهنم نجات میداد
من از دخالت های مادرشوهرم خسته شدم تو همچیم سرک میشه بدترینش تو بچه داریم دخالت بیجا میکنه یکی نیس ب ...

😔😔😔😔😔

رازي بين من و پروردگارم هست من قلبم را به او سپردم ...
منم مثل شما ولی مال من بدتر چون خیلی وقتا از کار من میگذره به ادنا برسه  

نه دیگه مام همینجور بودیم.غصه بچه های خواهرشوهرمو میخورد غصه بچه خودشو نمی خورد!از وقتی اومدن تو اون ساختمون همسایه ها دائم صدای دعواهای مارو می‌شنیدن.از وقتی جابجا شدیم دیگه از اون دعواها خبری نیس.آسایش داریم

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!
نه دیگه مام همینجور بودیم.غصه بچه های خواهرشوهرمو میخورد غصه بچه خودشو نمی خورد!از وقتی اومدن تو اون ...

وای اینجوری خیلی سخته

ما داریم میسازیم بریم طبقه بالاشون خیلی با محبتنااا ولی از همین میترسم که شوهرم وقتو بیوقت بخواد بریم اونجا یا بچه رو ببرن مدام🥺😖نمیدونم چجوری باشم که هم دوست باشم باهاشون هم توقع نداشته باشن همش اونجا باشیم

وای اینجوری خیلی سخته ما داریم میسازیم بریم طبقه بالاشون خیلی با محبتنااا ولی از همین میترسم که شوه ...

خیلی بستگی  داره به خود شوهرت و خواهرشوهرت.یسری خواهرشوهرا هستن حواسشون هست.مثلا میگن فلانی با زنو بچه بیا،یا فلانی اینقد میای خانما یه وقت ناراحت نشه.یسریام آی کیوشون پائینتر از این حرفاس مث خواهرشوهر من.

پس هنوز خانواده شوهر حرصت ندادن که اجاره رو ترجیح بدی😂 من به شوهرم گفتم فک کن بابات خونه نداره بری ...

نه اتفاقا مستاجرم خونشونو ندادند ما اما به همه گفتن ما تو خونشون نشستیم بعد که فهمیدن مستاجریم گفتند ما اجرا شونو میدیم دروغگو اند

خیلی حرصم میدند اوایل کلید خونه رو برداشته بودند با خونشون دو تا کوچه فاصله داریم میومدند تو حالا منم تو هر وضعی یع شبم خواب بودیم میومدند تو سکته کردم کاراشون خرکي بود دعوامون می‌انداختند گفتم دیه نیایین خونم

هیچ