2777
2789
عنوان

کیا با خانواده شوهر یه ساختمونن ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 43 پست

منم توو یه ساختمونم، ولی سعی میکنم با مادر شوهرم صمیمی باشم یا لااقل باهاش دوست باشم ، که بهم خوش بگذره، چرا الکی عصبی بشم جوونی هدر بره، در ضمن شوهر منم واسه است اونم خیلی ولی من حرص نمیخورم، منم شوهرم رو وابسته خودم میکنم ، در کل سعی میکنم باهاشون خوب باشم چون تووش میره تو چشم خودم خودم پیر میشم پس سعی میکنم صمیمی بشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط مادر شوهرم هست اره مثل مادر می مونه

خداببخشه مال من ک اعجوبس بادختراش

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
خدا نجاتت بدد ولی اجاره نرو 

والا اجاره خیلی بهتره من از اول گفتم نمیمونم مادرشوهرم سعی میکرد شوهرمو راضی کنه حداقل نزدیک اونا بگیریم ولی بازم نزاشتم الان اونا کرجن ما تهران راحت

و اما پائیز با تـو رنگِ دیگری گرفت🧡🍁🍂
والا اجاره خیلی بهتره من از اول گفتم نمیمونم مادرشوهرم سعی میکرد شوهرمو راضی کنه حداقل نزدیک اونا بگ ...

من مستاجرم ولی پدرم در اومد کاش منم میتونستم شوهرمو از این شهر ببرم

هیچ

من

خداروشکر تا الان مشکلی نداشتیم بعدشم خدا به خیر کنه

وای شوهرم گفت هر زمان که خواستی در میایم میریم یه خونه ی دیگه

به هر چی میپرستید بیخیال اسم کاربری من بشید هنوز که هنوزه خودمم نمیدونم برای چی این اسمو گذاشتم نه خودم سیگار میکشم نه سیگار دوست دارم نه شوهرم سیگار میکشه😫😫😫😫😫ممنون میشم لایک نکنید❤

من زندگی می کنم خیلیم راضیم خداروشکر از غریبه که بهترن بعدم شما به جای اینکه انقدر حرص بخوری ی راهی پیدا کن با خانواده شوهرت خوب باشی چرا عادت دارید از خانواده شوهر غول بسازید

تیکر تولد یکسالگی پسرمه💙 خدایا شکرت بعد از ی سقط و کلی انتظار پسرمو به من هدیه دادی. برای سبز شدن دامن همه منتظرا از ته دلت ی آمین بگو ❤
منم توو یه ساختمونم، ولی سعی میکنم با مادر شوهرم صمیمی باشم یا لااقل باهاش دوست باشم ، که بهم خوش بگ ...

چقدر عاقلی احسنت🥰👌

خدایا انی و کمتر از انی منو به خودم وامگذار🌹🌹
منم توو یه ساختمونم، ولی سعی میکنم با مادر شوهرم صمیمی باشم یا لااقل باهاش دوست باشم ، که بهم خوش بگ ...

بهترین کار اینه حساسیت نداشته باشی اونام میبینن خوبی اگه نرمال باشن خوب میشن ولی کلا زندگی با مادرشوهری که دختر نداشته باشه فکر کنم راحتتره مال من تنها میرفتیم خونه ش انقدر خوب بود با دختراش میرفتیم نه که بد باشه ها هی حواسش به داماد و دخترش بود