من واقعا خستم دو سال میسازم بلا نموند تو زندگی سرم بیاد هرررر چی بگین کشیدم الانم اصلا زندگی نرمال و عادی نداریم صدقه سر خانواده شوهر. برا من یه روز موندم اینجا آزار دهندس هر روز به امید اینکه از این خونه بریم میگذرونم بگین من چیکار کنم بریممم شوهرم راضی نمیشه. اینکه بگم اصلا پایین نمیرم ولی شوهرم گرفتن تو چنگشون اونم وابستس خیلیییی خستم خدا واسه دشمن ادم نخاد
رازي بين من و پروردگارم هست من قلبم را به او سپردم ...
منم توو یه ساختمونم، ولی سعی میکنم با مادر شوهرم صمیمی باشم یا لااقل باهاش دوست باشم ، که بهم خوش بگذره، چرا الکی عصبی بشم جوونی هدر بره، در ضمن شوهر منم واسه است اونم خیلی ولی من حرص نمیخورم، منم شوهرم رو وابسته خودم میکنم ، در کل سعی میکنم باهاشون خوب باشم چون تووش میره تو چشم خودم خودم پیر میشم پس سعی میکنم صمیمی بشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترینباش!♣️♠️
خداروشکر تا الان مشکلی نداشتیم بعدشم خدا به خیر کنه
وای شوهرم گفت هر زمان که خواستی در میایم میریم یه خونه ی دیگه
به هر چی میپرستید بیخیال اسم کاربری من بشید هنوز که هنوزه خودمم نمیدونم برای چی این اسمو گذاشتم نه خودم سیگار میکشم نه سیگار دوست دارم نه شوهرم سیگار میکشه😫😫😫😫😫ممنون میشم لایک نکنید❤
من زندگی می کنم خیلیم راضیم خداروشکر از غریبه که بهترن بعدم شما به جای اینکه انقدر حرص بخوری ی راهی پیدا کن با خانواده شوهرت خوب باشی چرا عادت دارید از خانواده شوهر غول بسازید
تیکر تولد یکسالگی پسرمه💙 خدایا شکرت بعد از ی سقط و کلی انتظار پسرمو به من هدیه دادی. برای سبز شدن دامن همه منتظرا از ته دلت ی آمین بگو ❤
منم توو یه ساختمونم، ولی سعی میکنم با مادر شوهرم صمیمی باشم یا لااقل باهاش دوست باشم ، که بهم خوش بگ ...
بهترین کار اینه حساسیت نداشته باشی اونام میبینن خوبی اگه نرمال باشن خوب میشن ولی کلا زندگی با مادرشوهری که دختر نداشته باشه فکر کنم راحتتره مال من تنها میرفتیم خونه ش انقدر خوب بود با دختراش میرفتیم نه که بد باشه ها هی حواسش به داماد و دخترش بود