2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 94 پست
ی جاری دارم عزیز ی برادر شوهرمم مجرده اونم اونقد پیشش حرف زده ی پا زن شده بهش میگیم مادر شوهر 

توی جمع خانوادگی هم تیکشو بنداز ،  فلانی اسم خواهر شوهرت ، انقدر موش بددونه توی  زندگی ما ک اخر ما طلاق بگیریم بشیم درس عبرت شما ، اینو به داداش کوچیه میتونی بندازی ، رابطت با جاریت بهتر کن ، دوتا بشین توی جمع پشت هم در بیاین ،  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو خونه خواهرشوهرش اینا حرفای خودشو بزن به خواهرشوهرش به شوهرشم بگو واسه خواهرت خرید نمیکنی گناه داره

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍
مرسی خواهر حتما. راسی بعضی وقتا من چیزی میگم بر عکس اون میگه مامانت یادت داده یا دختر خالت یا فلان ک ...

ایراد نداره ، بخند بگو اینام خواهرت گفته؟  

مطمین باش مادرم یا خالم اندازه خواهر تو توی زندگیمون دخالت نمیکنن خیالت راحت ، 

توی جمع خانوادگی هم تیکشو بنداز ،  فلانی اسم خواهر شوهرت ، انقدر موش بددونه توی  زندگی ما ...

الان ک جاریم باهاش قهره وقتی منو جاریم باهم تو مهمونی میشینیم ی جا حرف میزنیم با چشاش انگار مخواد بخوره مارو .جاریم میگه ک حسودی میکنه ما باهم خوبیم 

اصلااا اصلا روی خواهر شوهرت  حرف نزن ، اون بلده چکار کنه واسه تو بد بشه ، تو روی مغز شوهر خودت ...

مخام امشب بعد گردش بگم خوش بحال شوهر خواهرت کیف میکنه زنش ازش چیزی نمخواد همش شما کاراشو انجام میدین 

الان ک جاریم باهاش قهره وقتی منو جاریم باهم تو مهمونی میشینیم ی جا حرف میزنیم با چشاش انگار مخواد بخ ...

به جاریت بگو پشتت باشه خواهر شوهرو بشونین سر جاش ، مثلا وقتی ی خوراکی واسه خواهرش بخره تو نمیتونی چیزی بگی  ، چون میشه واسه چندر غاز حرف زدی ولی جاری میتونه بندازه ، ک وا اقا فلانی خب دستت به خرجه اینو میخری اونو میخری ، یا خواهر شانس بده چقدر شوهرت لارجه تو هم توی جمع جواب بدی والا واسه ما نخریده میگی لارجه ، هماهنگ بشین  ، خیلی کارا میشه کرد ، 

بهش بگو داری به خواهرت خیانت می کنی چند وقت دیکه اگه به هر دلیلی دور بیفتیم شوهرش براش هیچکاری نکنه تو رو به رخ شوهرش میکشه ممکنه شوهرش خیانت کنه بره با یکی دیگه

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍
به جاریت بگو پشتت باشه خواهر شوهرو بشونین سر جاش ، مثلا وقتی ی خوراکی واسه خواهرش بخره تو نمیتونی چی ...

اره راست میگی ممنونم ازت دعام کن زندگیم رو به راه بشه ما اصلا مشکلی نداریم با هم مشکلم فقط اینجور کاراشه ک نمیتونم هضم کنم وقتی میگم دعوا میشه ازهم سرد میشیم