2777
2789
عنوان

اونایی که شوهرشون بهشون شک دارند بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 62 پست

من که راضیم خیلیم بهم خوش میگذره ...ولی دوسم دارم بعضی جاها رو تنها برم ولی نمیشه  

سلام من بارداری پرخطری داشتم و سرکلاژ شدم اگه سؤالی داشتین خوشحال میشم ک بتونم بهتون کمک کنم چون خودم خییییییلی عذاب کشیدم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجوریم اصلا خوب نیس 

کلا خانوادتن این جورین اصلا گیر نمیدن و خیلی اعتماد دارن به زنهاشون 

منم واقعا رعایت میکنم با اینکه خانواده شوهرم راحتن روسری و حجاب اصلا ندادن جلو هم کل فامیل ولی من حتی روسری رو در نمیارم و همیشه محتاط و سنگین رفتار میکنم .

ولی حال میده گیر بدن 😂😂

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..
خداروشکر کن خب عزیز اما قبول کن که همه مردا اینطور هم نیستن 

بله درست میگین

سلام من بارداری پرخطری داشتم و سرکلاژ شدم اگه سؤالی داشتین خوشحال میشم ک بتونم بهتون کمک کنم چون خودم خییییییلی عذاب کشیدم  
من که راضیم خیلیم بهم خوش میگذره ...ولی دوسم دارم بعضی جاها رو تنها برم ولی نمیشه    

دیگه اونم بازبون وعشوه نرمش کن به قول خودمون خرش کن مردازود وامیدن یکم بایدطرزبیانت وزمانش درست باشه اونم درست میشه 

نمیدونم....یا من نمیتونم خرش کنم،یا واقعا خر بشو نیس...هههههه

بچه ها طرف میگفت خیلی خطم شماره ناشناس داره که اشتباهی زنگ میزنن شوهرم داعون شده میگفت بهش میگم خب مگه چیه بزار بزنن شوهرهم گفته دلت میخاد

خب خانم سیاستمدار مثلا خط رو دربیار بده الکی به شوهرت و بگو فدات شم اینو بنداز روگوشیت که ببینند مرد پشت خطه زنگ نزنن یا من صدا یه مرد دیگه غی راز تورا میشنوم بدم میاد یا جلو روش بگو شانس من چرا واقعا درعذابم

بچه ها بهترین راهکار آوردن بچه هست  این رو علم ثابت کرده افراد شکاک در دوران عقد وحشتناکند بع ...

علم ثابت کرده؟ کدوم علم؟ تنها چیزی که ثابت شده است اینه که بچه آوردن حلال هیچ مشکلی نیست.

اگر شما این راهو رفتی برات جواب داده جزو استثناها هستی نه قاعده معمول.

علم ثابت کرده؟ کدوم علم؟ تنها چیزی که ثابت شده است اینه که بچه آوردن حلال هیچ مشکلی نیست. اگر شم ...

تند نرو از خودم که نگفتم علم روانپزشکی گفته و اینو خیلیا گفتن آمار نشون داده برو سرچ کن 

علم ثابت کرده؟ کدوم علم؟ تنها چیزی که ثابت شده است اینه که بچه آوردن حلال هیچ مشکلی نیست. اگر شم ...

آره بچه آوردن در یه مورد استثنا گند میزنه به زندگی آدم 

اوتم وقتیه که فقیر باشی و از پس مخارجش برنیای و لی در بقیه موارد حلال بوده لبخند یه بچه امید میده به زندگی 

و هزاران حسن دیگه ای که داره اما در حد یکی دوتا نه بیشتر

با اینکه شوهر من اصلا شکاک نیست ولی من حرف زدن و رفتارمو خیلی مراعات میکنم،چون مرد ی خطا ببینه دیگ کم پیش میاد اعتماد کنه

تیکر بارداری من واقعی شد قسمت همه منتظرا،برای سلامت نی نیم صلوات بفرست😘