2777
2789
عنوان

اونایی که شوهرشون بهشون شک دارند بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 62 پست
بچه ها اول اینکه واقعا پاک باشید وقتی خورده شیشه داشته باشید خوب بایدم مورد شک قرار بگیرید  دو ...

استاتر واسه اوناییم ک شوهرشون رو سر وضعشون و موهاشونو ارایششون حساسه‌‌‌.. و از کافه رفتن و رستوران زن با دوستاش متنفره .. ولی شکاک نیس هم اگه تحربه ای داری بگو‌‌‌‌ ... شوهر من میگه هم قرتر مداراتو با دوستات تو خونه بذار.... 😫

وقتیم ک بدون خودش میرم بیرون میگه حتی ی رژم نزن

از ماتتو جلو باز و رنگ و مش هم متنفره😩

بچه ها بهترین راهکار آوردن بچه هست 

این رو علم ثابت کرده افراد شکاک در دوران عقد وحشتناکند

بعد عروسی کمی بهتر میشن

بعد بچه اول خیلی تغییر میکنند

و بعد بچه دوم یک نفر دیگه میشند در حدی که مدام عذاب وجدان گذشته رو دارند و حلالیت میخاند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشیدا اما بنظرم مردایی که زیادم گیرمیدن نمیزارن زنشون جوم بخوره خودشون چشم چرونن فکرمیکنن همه مثل ...

نه والا شوهرمن اصلا اهل این چیزا نیست کلا قابل اعتماد همه دوست وآشناس، ولی خب به من میگه هرجا خواستی خودم میبرمت، بهم بی اعتماد هم نیست فقط میخواد حس مردونگی داشته باشه که من میبرمت و مواظبتم همین😅

ببخشیدا اما بنظرم مردایی که زیادم گیرمیدن نمیزارن زنشون جوم بخوره خودشون چشم چرونن فکرمیکنن همه مثل ...

اینجوریام نیس....شوهر من محل کارش خیابونه،ینی مغازه داره واسه همین دوس نداره اصلا ببرتمم خیابون مگه کار ضروری یا خرید...میگه جای فساد شده

سلام من بارداری پرخطری داشتم و سرکلاژ شدم اگه سؤالی داشتین خوشحال میشم ک بتونم بهتون کمک کنم چون خودم خییییییلی عذاب کشیدم  
استاتر واسه اوناییم ک شوهرشون رو سر وضعشون و موهاشونو ارایششون حساسه‌‌‌.. و از کافه رفتن و رستوران ز ...

عزیز دلم کار که نداره ببین از چیا بدش میاد فقط یکم حوصله کن و رو میلش باش ببین چ جوری بلانسبت خرت میشه و خودش میگه برو بگرد بخر اصلا با من نیا

البته هرکی بهم میرسه میگه بخدا شوهرت به حدی نگامون نمیکنه اصلا متوجه نمیشه کی هستیم مگه از رو صدامون خودمم میدونم اینجوریه شوشو عزیزم

سلام من بارداری پرخطری داشتم و سرکلاژ شدم اگه سؤالی داشتین خوشحال میشم ک بتونم بهتون کمک کنم چون خودم خییییییلی عذاب کشیدم  
عزیز دلم کار که نداره ببین از چیا بدش میاد فقط یکم حوصله کن و رو میلش باش ببین چ جوری بلانسبت خرت می ...

ن کارم نداره واسه بیرون رفتن و خرید کردن‌‌‌.. اجازه میده.. ولی حس میکنم وقتی میزنم بیرون همش نگرانه همش زنگ میزنه.. کافیه پامو بزادم بیرون کلا خریدمو زهر مار مار میکنه... چیزی نمیگه ها فقط تو ی ساعت چهل بار زنگ میزنه ک بیست بارش تصویری‌‌. البته خیلی از زنگاشم ج نمیدم 

پس باید همش بشینی خونه که از فساد به دور باشی ?

خب قرارنیست بشینه خونه، با شوهرش میره بیرون دیگه،

والا این دخترا تا مجردن همش دلشون میخواد با دوست پسرشون برن بیرون ولی تا ازدواج میکنن میخوان بدون شوهر برن بیرون😅

تو رو خدا از هیچ مردی غیر از بابا و داداشتون پیش مرد نگید حتی نگید پسر داییتو تو کوچه دیدم یا مهمونی میرید ازتون میپرسه کیا بودن نیاین بگین فلانی بود فلانی نبو

خب دیوونه میشه بهت میگه چقد دید زدی که فهمیدی کی حاضر کی غایب 

من هر کاری میکنم شوهرم روم حساس شه نمیشه😒

خوشم میاد گیر بده کلا ته اعتماد بهم صد البته منم واقعا عاشقشم. 

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..
خب قرارنیست بشینه خونه، با شوهرش میره بیرون دیگه، والا این دخترا تا مجردن همش دلشون میخواد با دوست ...

دقیقا... خب شوهرامون واسه خرید خون ب دلمون میکنن بعضی وقتا بهش میگم نمیخوام با تو برم برم خرید.. حوصله ی گشتن نداره سریع گرسنه میشه...  من مشکل پسندم اون زود خسته میشه و غر میزنه ...