2777
2789

دیدی تو اینستا میگن اسم مامان طرف میدونن و با غذایی که دختره میبره برا دوس پسرش بعدش میاپ میگیرتش😂

به نظر من واقعا هر سناریو تو ایسنتا لاقل واقعیت داره 

حالا شما کسیو دیدی اینجوری ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدون دعانویس و غذا تبدیلش کردم 😁 به نظرم وجود داره ولی اینکه عاقبت به خیر و خوشبخت میشن یا نه رو بعید میدونم. تازه اکثر دعانویسا فقط کلاهبردارن.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
بده من دخترى رو ميشناسم كه دوبى رفته بود يك پسر چينى رو ديد فقط يكبار ديد براش دعا نوشت پسر اومد اير ...

یا امام حسین 😂😄

بیا دیدی میگم واقعیه توروخدا اسم دعانویسش

بدون دعانویس و غذا تبدیلش کردم 😁 به نظرم وجود داره ولی اینکه عاقبت به خیر و خوشبخت میشن یا نه رو بع ...

بخدا کسی معرفی کنه یا حتی خود دعا نویسه واقعا واقعا کار خیر میکنه 

چرا 

چون وافعا جوونا کلا از ازدواج فراری شدن نه تنها بخاطر اوضاع مالی بخاطر فساد جامعه 

قبول دارین؟

اصلاااا نداد پيچوندولى ميدونم پيش هر دعا نويسى نميره

بخدا کسی معرفی کنه یا حتی خود دعا نویسه واقعا واقعا کار خیر میکنه 

چرا 

چون وافعا جوونا کلا از ازدواج فراری شدن نه تنها بخاطر اوضاع مالی بخاطر فساد جامعه 

قبول دارین؟

بخدا کسی معرفی کنه یا حتی خود دعا نویسه واقعا واقعا کار خیر میکنه چرا چون وافعا جوونا کلا از ازدواج ...

اره حرفت و قبول دارم ولى دعا نويس ها هم همه الكى شدن بخدا بعضى ها هستن كه كارشون خوبه اونم معمولا معرفى نميكنن

مثل این میمونه kmcرو تبدیل به تویوتا هایلوکس کنی😅😅😅

من واقعا درد بعضی از پسرا رو نمیفهمم 

همه چی دارن ولی زن نمیگیرن فساد بازیو ترجیح میدن 

حتی مامان باباهای ما کمتر از اینا داشتن وقتی ازدواج کردن

بخدا تو این شرایط هر کسی اصلا هر دعانویسی باعث ازدواج بشه یه ثواب خیلی زیاد میکنه  

بخدا کسی معرفی کنه یا حتی خود دعا نویسه واقعا واقعا کار خیر میکنه چرا چون وافعا جوونا کلا از ازدواج ...

واقعا فساد خیلی زیاده قبول دارم.

ولی اگه به این راحتی میشه آدما رو به راه راست هدایت کرد و از فساد دورشون کرد، خب همین دعانویس چرا موقع عاشورا توی غذای نذری همین کار رو نمیکنه که جماعت زیادی هدایت بشن و از فساد فاصله بگیرن؟ 

یه چیزی این وسط غلط درمیاد. هدایت به راه راست قطعا خوبه ولی باید درونی باشه. به نظر چنین راهی یه روز اثرش میره. شاید ازدواج کنی ولی یهو بعد دوسال طرف حالیش شه که به اراده خودش نبوده چی؟

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
من واقعا درد بعضی از پسرا رو نمیفهمم همه چی دارن ولی زن نمیگیرن فساد بازیو ترجیح میدن حتی مامان بابا ...

منم به ته مجردی خوردم توهمین روز ها باید یه اقدامی کنم 

بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه

اره حرفت و قبول دارم ولى دعا نويس ها هم همه الكى شدن بخدا بعضى ها هستن كه كارشون خوبه اونم معمولا مع ...

اره متاسفانه ولی خدایی منم چند تا نمونه دیدم 

در کل میگم بالاترم گفتم من میشناسم پسره همه چی داره اما باز از ازدواج فراریه اصلا بحث مادیم نیست جامعه داره به سمت داغون شدن میره بخدا 

مامان باباهای ما بخدا نصف اینام نداشتن ازدواج میکردن