بده من دخترى رو ميشناسم كه دوبى رفته بود يك پسر چينى رو ديد فقط يكبار ديد براش دعا نوشت پسر اومد ايران ازدواج كردن پسره هم خيليييييييييييي خوب و خيييييييييي پولدار
بدون دعانویس و غذا تبدیلش کردم 😁 به نظرم وجود داره ولی اینکه عاقبت به خیر و خوشبخت میشن یا نه رو بعید میدونم. تازه اکثر دعانویسا فقط کلاهبردارن.
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)
بخدا کسی معرفی کنه یا حتی خود دعا نویسه واقعا واقعا کار خیر میکنه چرا چون وافعا جوونا کلا از ازدواج ...
واقعا فساد خیلی زیاده قبول دارم.
ولی اگه به این راحتی میشه آدما رو به راه راست هدایت کرد و از فساد دورشون کرد، خب همین دعانویس چرا موقع عاشورا توی غذای نذری همین کار رو نمیکنه که جماعت زیادی هدایت بشن و از فساد فاصله بگیرن؟
یه چیزی این وسط غلط درمیاد. هدایت به راه راست قطعا خوبه ولی باید درونی باشه. به نظر چنین راهی یه روز اثرش میره. شاید ازدواج کنی ولی یهو بعد دوسال طرف حالیش شه که به اراده خودش نبوده چی؟
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)