2777
2789
عنوان

اونایی که شوهرشون بهشون شک دارند بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 62 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام اگه بگی که ممنون میشم...من شوهرم نمیذاره تا سر کوچه تنها برم الان چهار سال از زندگیمون میگذره

شوهرمنم اینجوریه ولی من مشکلی ندارم با این قضیه، خب خودشم همرام میاد که چه بهتره تنهانمیرم

خوب راستش یکمی حساسه...منم خیلی درگیر نمیشم چون هر جا بخوام برم دوس دارم باهم باشیم

سلام من بارداری پرخطری داشتم و سرکلاژ شدم اگه سؤالی داشتین خوشحال میشم ک بتونم بهتون کمک کنم چون خودم خییییییلی عذاب کشیدم  
تا این حد؟چند وقته ازدواج کردی؟ 

۳ سال و نیمه خونه خودمم،یه بچه ۴ ماه و نیمه دارم،کلا دوس نداره،گاهی وقتا میگه اصلا دوست ندارم دخترمونم پاشو بیرون بذاره... 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
۳ سال و نیمه خونه خودمم،یه بچه ۴ ماه و نیمه دارم،کلا دوس نداره،گاهی وقتا میگه اصلا دوست ندارم دخترمو ...

شوهرمنم برامن اینجوریه ولی به دخترم میگه بزرگ که شد یه ماشین میگیرم براش بره با دوست پسرش خوش بگذرونه😑😑

جسمش تو همسایگیمونه  از بس پسش زدم ازم ناامیده. دور شده روحش😔😔😔😔😔

پس ب نظرم بیماره البته اگه چیزی ازت ندیده ک اعتمادشو سلب کرده باشی... معمولا تو دوستایی ک از هم دورن و هر کدوم تو ی شهرن تا ی مقداد شک طبیعی ولی تو همسایگی ن...البته بعضی مردا هم دخترای دیگه بل کل اعتمادشونو نسبت ب زن از بین میبرن ک اون دسته مردا هم خوب نیستن.... انقدر تایپ کردم ک بگم هواست باشه اول راهی‌‌‌... زندگی با مرد شکاک مثل جهنمه.... 

بچه ها اول اینکه واقعا پاک باشید وقتی خورده شیشه داشته باشید خوب بایدم مورد شک قرار بگیرید 

دوم اینکه فردی که شکاکه صدبرابر فرد مشکوک داغون میشه تو روخدا درک کنید اونا مریضند پس شما داروشون بدید نه اینکه بدترشون کنید

خودتون رو بزارید جای طرف با تموم وجود ببینید چ انتظاری داشتید 

با مثال میگم که کامل درک کنید

مثلا رو پسر خالتون حساسه خب اصلا اسمش رو نیارید یا اگه حساسیت نشون داد نجنگید و پشتی پسره رو بگیرید

خب تا اینجا رو بخونید تا دوباره تایپ کنم شاید مسخره بیاد ولی واقعا جواب داده راهکاره

شوهرمنم برامن اینجوریه ولی به دخترم میگه بزرگ که شد یه ماشین میگیرم براش بره با دوست پسرش خوش بگذرون ...

😳😳😳😳😳

من ک به شوخی میگم با دوس پسرش بره بیرون و کافه و اینا دعوام میکنه والا😆😆😆

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
وا بیماره... اینجوری ک خیلی اذیت میشی 

چیکار کنم عادت کردم ولی سخته

پس ب نظرم بیماره البته اگه چیزی ازت ندیده ک اعتمادشو سلب کرده باشی... معمولا تو دوستایی ک از هم دورن ...

ن شوهرمه ن دوس پسرم ن نامزدم. 

جزئیاتش تو تاپیکام هست. اما میدونم شکاکه. مدرسه میرفتم میومد دنبالم یا تو تاکسی نباید پشت می نشستم ک یهوقت یه مرد پیشم نشینه یا تو خیابون نرم ک نگاهم نکنن و... 

دختر بودن هم قوی بودن نیاز داره هم ظریف بودن...