سلام عشقولیا میخوام لنز بخرم اما هیچی دربارش نمیدونم.مثلاًقیمتش چنده؟ چه رنگی قشنگه؟ یا چه مارکی باشه؟
راستی من ده یازده سال پیش لیزیک کردم ضرر نداره آیا؟
کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
آها برا زیباییه خب به سلامتی امیدوارم یه خوشگلشو بخری که خیلیم بهت بیاد
مرسی گلم
کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله عزیزم من از عینک فروشی میخریدم بدون نمره هم دارن. الان لنز من ابی اما نمره داره. خواهرم همینو بد ...
خواهرتون چه مارکی خریده؟قیمتش چنده و اینکه راضیه؟
باور کن نمیدونم از مارک خودمه تاحالا نگاه نکردم. بله خیلی راضیه سبکه و چشم رو قرمز نمیکنه
مرسی گلم از راهنماییت