2777
2789
عنوان

میخوام لنز بخرم بیایین راهنماییم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 52 پست
من چشمام ضعیفه لنز، طبی رنگی استفاده میکنم دوساله. جدیدا باز خریدم 320

منم قبل از اینکه لیزیک کنم لنز طبی استفاده میکردم اما الان چند وقته تو فکرم لنز رنگی بخرم 

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ربطی به مارک نداره فک کنم ببر اریشگا بزاره این خودش گذاشته بود چشش 

آها

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
من چشمام ضعیفه لنز، طبی رنگی استفاده میکنم دوساله. جدیدا باز خریدم 320

برا چشمای آستیگماتم میشه از عینک خسته شدم بعد باید برم چشم پزشک بنویسه بگم رنگی باشه ببخشید انقد پرسیدم تجربه ندارم بعد شما مشکل عفونت نداشتی تا حالا

این نیز بگذرد...                                   
نه ضرر نداره...من مارک پلی ویو استفاده میکنم راضیم 240 میخرم..مارک بلا هم استفاده کردم عالیه

مارک فرش لوک خوبه؟چون تا حالا از چند نفر شنیدم

برا چشمای آستیگماتم میشه از عینک خسته شدم بعد باید برم چشم پزشک بنویسه بگم رنگی باشه ببخشید انقد پرس ...

نه عزیزم چون هرروز لنزو با مایع لنز میشورم. چشمای منم استیگماته هم ضعیف میتونید استفاده کنید. 

یکیم اینک بعضی لنزا برجستن توچشم خیلی مصنوعیه ازاونا نخر❤

باشه عزیزم ممنون که راهنماییم  کردی.فقط از کجا بفهمم برجستن یا نه؟

یعنی عمل کردی بازم ضعیف شده چشمات

نه چشمام ضعیف نشده.هوس کردم لنز رنگی بذارم واسه زیبایی.هفته دیگه عروسی برادر زادمه واسه عروسی میخوام بخرم

نه عزیزم چون هرروز لنزو با مایع لنز میشورم. چشمای منم استیگماته هم ضعیف میتونید استفاده کنید. 

مرسی عزیزم باید برم چشم پزشکی برا بنویسه درسته

این نیز بگذرد...                                   
باشه عزیزم ممنون که راهنماییم  کردی.فقط از کجا بفهمم برجستن یا نه؟

نمیدونم والا ازفروشنده بپرس

دخترعمم واسه عقدش ارایشگر ارزونشو گذاشته بود قشنگ زده بود بیرون

میگف احساس میکنم دارم کور میشم

نه چشمام ضعیف نشده.هوس کردم لنز رنگی بذارم واسه زیبایی.هفته دیگه عروسی برادر زادمه واسه عروسی میخوام ...

آها برا زیباییه خب به سلامتی امیدوارم یه خوشگلشو بخری که خیلیم بهت بیاد

این نیز بگذرد...                                   
از عینک فروشی بخر پس خودت حرفه ای هستی

مگه عینک فروشی ها لنز واسه زیبایی هم دارن؟ .من چشمام دوباره‌ ضعیف نشده فقط واسه زیبایی میخوام لنز رنگی بگیرم