2777
2789
عنوان

سه روز iui کردم ولی

297 بازدید | 18 پست

سرما خوردم شدید عطسه و سرفه میکنم به شکم و رحم فشار میاد بد نباشه؟؟؟؟

میتونم برم دکتر ؟؟؟ میترسم دارو بخورم 

چیکار کنممم حالم بده   

ما آبادانیا   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا متونی از شلغم ..کدو استفاده کن سرخ کردنی درست نکن تا خوب بشی الانم بری دکتر ک دارو خاصی بهت نمیده ...

تو این چند روز اینقد شلغم خوردم که نگو.میترسم برم دکتر یا قرص سرماخوردگی بخورم  شانس ندارم که

ما آبادانیا   
زنگ بزن یا هر دکتردیگه ای رفتی بگو iui کردی دارویی ندن خدایی نکرده ضرر داشته باشه

آره صبح زنگ میزنم ببینم میتونم برم دکتر یا نه اینقد گوش و حلقم درده نمیتونم آب دهنمو قورت بدم

ما آبادانیا   
زنگ بزن یا هر دکتردیگه ای رفتی بگو iui کردی دارویی ندن خدایی نکرده ضرر داشته باشه

ان شالله برسه اونروز که یه فسقلی هم ب من هم ب شما بگه مامان من که خسته شدم پوکیدمم

ما آبادانیا   
قبل iui شما لتروزول خوردید ؟

بله روز 3 تا 7 قاعدگی روزی دوتا لتروزول خوردم.2 تا سینال اف زدم که رفتم سونو دیدم جواب نداده بهم 4 تا hmgزدم که فولیکولم رشد کرد

ما آبادانیا   
ان شالله برسه اونروز که یه فسقلی هم ب من هم ب شما بگه مامان من که خسته شدم پوکیدمم

انشالله به امید خدا.خدا کمکت کنه نتیجه بگیری 

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .