2777
2789
عنوان

خدایا چرا تهران بارون نمیاد پس؟

218 بازدید | 42 پست

ای خدا کاش بارندگی ها شروع بشه اینجور که معلومه تا دوشنبه هفته دیگه ام خبری از بارون نیست خسته شدم از تو خونه موندن  

پسرم دوست داشتن تو زیباترین کار تکراری دنیاست...

مشهد داره میاد صدای بارونو میشنوم خیلی ارامش بخشه

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

الان اگه عراق بود میگفتن سرزمین نفرین شده اس

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تردخدا از شهر بیاید بیرون من یوی تو سازمان هواشناسی تهران بهمون گفت جمعه و شنبه بدترین خطرات داره نمیگن که مردم نترسن به حد مرگ خطرناک میشه بچه هاتون گناه دارن بیاید بیرون

لطفا واسه تحقق رویاهام یه صلوات بفرستید❤❤❤
همکار ما هم رفته بود تو جلسه گفت که جمعه و  شنبه تهران نمونید بزنید بیرون

ای خدا کجا بریم اخه😭😭

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
ای خدا کجا بریم اخه😭😭

شهرستان کسی ندارید ؟

من عصری تاپیکش زدم منبع معتبر بهم گفته اگه واقعا یه فکر مردم باشن باید دستور تخلیه بدن

لطفا واسه تحقق رویاهام یه صلوات بفرستید❤❤❤
شهرستان کسی ندارید ؟ من عصری تاپیکش زدم منبع معتبر بهم گفته اگه واقعا یه فکر مردم باشن باید دستور ت ...

مسیرمون خیلی دوره

تردخدا از شهر بیاید بیرون من یوی تو سازمان هواشناسی تهران بهمون گفت جمعه و شنبه بدترین خطرات داره نم ...

خب،چه گوهی،دارن میخورن؟ 

جاایی رو نداریم بریم

چه غلطی،میکنن که مردمو بکشن؟

تو عراقی و منم ایرانم سرنوشت چنین رقم خورده   حسین (ع)..............// من ایرانم و تو عراقی چه فراغی چه فراغی💔