2777
2789
عنوان

داداشم فضوله یا حق با اونه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 31 پست

داداشت حق داره.

چون دوستت داره داره برات دلسوزی میکنه.

برا خودت طلا بخر‌

شوهرتم مخشو بزن برات میز رو عوض کنه

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقت کردی بنده خدا از سر خیرخواهی یه چیزی گفته و شما به بدترین نحو ممکن جوابشو دادی    

دوست ندارم یک جوری حرف میزنه انگار باز پرسه

یه صلوات برای همه نی نی سایتی ها، و برای خوب موندن حال دل خانوادمون💚

واقعا مسخرس پس برای چی کار میکنیم

همونطوز که شوهرای ما گاهی تو کار خونه کمک میکنن

ما هم که کار میکنیم گاهی باید کمک مالی کنیم به زندگیمون

در ضمن برای خودمونه بزای دل خودمون

وگرنه حب کار نمیکردیم

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍

حق باداداشته اسی برای خودت گفته

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
داداشت حق داره. چون دوستت داره داره برات دلسوزی میکنه. برا خودت طلا بخر‌ شوهرتم مخشو بزن برات میز ...

شوهرم ک اصلا اجازه نمیداد میگه همین خوبه. دوماه رو مخش کار کردم الان میگه باشه.اونم همش میگف الکی پول واسه این چیزا خرج نکن

یه صلوات برای همه نی نی سایتی ها، و برای خوب موندن حال دل خانوادمون💚

به نظرم به برادرت ربطی نداشته و بیخودی دخالت کرده

شما بهتر از هر کسی شوهرت رو می شناسی. اگر می خواستی با پول خودت بخری حتما خاطرت جمع بوده که شوهرت سواستفاده نمی کنه

دهن بین نباش عزیزم. کاری رو بکن که دل خودت و عقل خودت میگه

قد ۱۷۰ 😊😊  وزن اولیه ۷۳ 😩😩 وزن فعلی ۷۰ 😀😀 وزن هدف ۶۴ 😍😍 

آخی داداشه دیگه غیرتی شده. دوست داره پولاتو برای خودت خرج کنی. زیادم باهاش بد حرف نمیزدی. داداشای منم اولای زندگیم به من میگفتن شوهرت باید بالا شهر خونه بگیره. منم ظاهرا  میگفتم باشه ولی از حرفاشون هیچی به شوهرم نمیگفتم و هر کاری رو که خودمون صلاح می دونستیم میکردیم 

یه رویکرد اینه که اگه فقط برای خودت خرج کنی مرد مجبور به کار میشه و این باعث موفقیت و غرورش میشه و قدرت رو هم بیشتر میدونه

اما این رویکرد یه عیبی داره: تو همیشه یه مصرف کننده میمونی و لذت مشارکت تو زندگی رو نمیچشی. حقت هم تو زندگی کمتر خواهد بود چون یکی دیگه خرجت رو میده. حس غرور ناشی از جزئی از فرآیند زندگی بودن رو هرگز تجربه نمیکنی و به جای شریک زندگی، شبیه بچه ای خواهی بود که پدرش خرجشو میده و اون با پولاش قاقالی لی میخره برا خودش، نه زنی که شریک زندگی شوهرشه

شوهرم ک اصلا اجازه نمیداد میگه همین خوبه. دوماه رو مخش کار کردم الان میگه باشه.اونم همش میگف الکی پو ...

والا الان که فکرشو میکنم اگه دوست داری خب عوضش کن با پول خودت. چه اشکالی داره.

خونه و زندگی هر دوتاتونه.من هر چی طلا داشتم واسه شوهرم فروختم.

اما داداشتم خواسته دلسوزیتو بکنه.

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖