پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد😍 پسرکوچولوی من,از اینکه خدا حکمتش رو با خواسته ی دل من یکی کرد و تورو بهم داد خیلی خوشحالم.دلم تیک تاک میزنه و لحظه شماری میکنه که تورو بغل کنه.زودی پیشم بیا...راستی خدای مهربونم به همه ی اونایی که دلشون بغل کردن فرزندشون رو میخواد,آرزوشون رو برآورده کن🙏🏻گناه داره زنی,حس مادری رو نچشه,🤰دلت نیاد که کسی تو دلش غم باشه💑....دوست دارم خدای مهربونم😘
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه خودت دوس داری دیگه دودل نباش،من چون خیلی رکم واقعیتو میگم که از چادر بی نهایت متنفرم ولی تیپم هم باز نیس،بیشتر تیپ سنتی میزنم مثلا شومیز و دامن بلند یا سارافون و شومیز یا کت و سارافون،توی خیابونم همین جوری میرم پوشیده و شیکه.
چادر داشتن و نداشتن خیلی مهم نیست مهم اینه که زیبایی هات و آرایشت فقط برای همسرت باشه، سنگینی و وقار ...
خب نه .همه بهم میگن خیلییی چادر بهت میاد ولی فقط یکی از همکلاسی هام با حالت تمسخربهم گفت اصلا چادر بهت نمیاد جلو همه درصورتی که من وقتی تودانشگاه پوشیدم همه گفتن خیلی بهت میاد.الانم خب دوست ندارم مورد تمسخر باشم.دوست دارم پوشیدع ترباشم ولی مرتب باشم
خب نه .همه بهم میگن خیلییی چادر بهت میاد ولی فقط یکی از همکلاسی هام با حالت تمسخربهم گفت اصلا چادر ب ...
خیلی خوبه، کارسختی نیست، چادری باش و مرتب بدون توجه به حرف دیگران...اگرخودت هم بهش رسیدی که واقعا بهترین شرایط رو برای انتخابش داری چون اولا حرف همهی آدمای روی زمین باده و تو محکم ترین و با پشتوانه ترین و بهترین حرف، یعنی حرف خدا رو انتخاب میکنی با خودش معامله کن و از خودش استحکام در حجابی که خودش برامون واجب کرده بخواه، پاسخت رو خواهد داد و دیگه اینکه با یه تیر دو نشون زدی هم کاره واجبت رو انجام دادی و هم دل مهم ترین فرد زندگیت یعنی همسرت رو هم کلی به خودت نزدیک کردی