2777
2789

دو سال و دو ماهشه

کلافم، قبلا شیرخشک نان میخورد، الان پدیاشور میدم گفتم ازش بدش میاد ول میکنه 

الان وابسته این یکی شده😑😑😑

یه ریز پستونک دهنشه

بهشم ندم انقد جیغ میزنه سرشو میکوبه به درو دیوار

دفعه پیش خواستم بگیرمش خودشو از رو مبل انداخت کف سرامیک 

گفتم سرش خدایی نکرده داغون شد😑😑😑

چیکار کنم؟ 

هر جا هوا مطابق میلت نشد برو، فرق تو با درخت همین پای رفتن است🌲🌲🌲

سرگرمش کن یادش نیوفته. یا سر پستونک و سر شیشه رو پاره کن بگو خراب شده

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی یکی باید بگیری در قدم اول پستونو ۴ ماه بعد شیرخشک ۶ ماه بعدش پوشک

خب چطوری بگیرم، فکر میکنم بهش فشار روانی زیادی وارد میشه

اگه گم بشه پستونکش چی . مثلاً همه جای خونه رو با هم بگردید دنبالش ... کاری که من کردم و جواب داد

یه روز همین کارو کردم شبش موقع خواب انقد جیغ و داد زد که مجبور شدیم دوباره بهش بدیم

دوسالو نیمشه هنوز شیر خشک میخوره😳 مگه غذاش نمیدیمن دخترم ۱۵ ماهشه کلی غذا میخوره فقط موقع خواب بهش ...

غذا خیلی کم، در حد چند لقمه😑😑😑

شیر خشک خیلی طولانی داری بهش میدی.. الان باید کلی غذا و میوه و خوراکی مقوی بخوره بجاش شیر گاو بده اگر حساسیت نداره... پستونکم کم کم بگیر کنکه هیچوقت به سرم ندادم کلیپ نشونش بده که بچهایی که پستونک رو ول کردن. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

من اول شیرخشک رو گرفتم دوسه ماه گذشت سر پستونک رو بریدم گفتم ببین خراب شده أه شده دیگه خودش بدش اومد یکم اذیت کرد چون شیرو که گرفتم به پستونک وابسته تر شده بود اما به مرور بهتر شد

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 
دوسالو نیمشه هنوز شیر خشک میخوره😳 مگه غذاش نمیدیمن دخترم ۱۵ ماهشه کلی غذا میخوره فقط موقع خواب بهش ...

خواب روز یا خواب شب بهش شیر خودتو میدی؟

برای مادران عزیز که موقع مهمونی و عروسی  دغدغه  موی کودکشون رو  نداشته باشن 😍😍😍😍حتی مامانایی که دلبندتان موی کوتاه یا کم پشت داره و حتی خود ماماناhttps://rubika.ir/shinionkodak

من اول شیرخشک رو گرفتم دوسه ماه گذشت سر پستونک رو بریدم گفتم ببین خراب شده أه شده دیگه خودش بدش اومد ...

منم دیگه باید تصمیم جدی بگیرم

وقتی دیر پستونک رو بگیری دیگه خیلی سخته 

من دخترم 

1سالو  2 ماهش بود 

پستونکش گم شد 

دیگه ندادمش 

دو سه روز اذیت کرد موقع خوابیدن  ولی عادت کزد 

کلا هرچیزی رو باید کم کم از سرش بندازی 

برای پستونک باهاش  صحبت کن که  بعضی وقتا فقط میتونی برداره 

باز کم کم همون بعضی وقتارو هم با  سرگرم کزدنش  کم ترش کن تا  وابستگیش کم بشه بعد که بگی مثلا گم شده خیلی راحت تر میتونه دل بکنه .

برا شیر هم تقصیر شما بوده تا این سن هنوز میخوزه 

اگه به جای شیر غذا میدادی بچه اصلا میل به شیر نداشت دیگ6  یا اینکه چیزی جایگزین شیر میکردی 

مثلا اب یا ابمیوه یا شربت شیره انگور 

الانم سعی کن سر وعده غذا بهش بدی 

تا خودش میل به شیر نداشته باشه 

وقتی میگه شیر بگو چشم.برو سمت یخچال با بازی و .. از تو یخچال یه خوراکی در  بیار بگو متلا  اینو بخوریم 

چه میدونم یه جوری که حواسش پرت بشه 

پوشکم که  کلا روندش بستگی به دخترت داره اگه بدنش اماده باشه جواب میده 

سلام 😍