نمیدونم چه طور دیگه از خدا بخوام یه پدر اشغال دارم که روزگارمون سیاه کرده واقعا از دستش هیچ وقت روز خوش نداشتیم من ۳۷ سالم شد و نتونستم ازدواج کنم فکر کتید با این پدر عوضی زندگی کردن چقدر سخته از خدا میخوام بمیره بلکه ارامش پیدا کنیم ولی خدا اینجور افراد سالم میزاره که ظلم کنن
وای نگو درکت میکنماا،ولی هیچوقت آرزوی مرگ پدر مادرتو نکن،اونا بهترینن،من خودم مثل تو بودم ولی الان ...
کجاش بهترینه وقتی مادرم همش ازش کتک خورد و بیمار شد تمام مال اموالش خرج خوش گذرونیش و خانم بازی کرد و زندگی بچه هاش سیاه کرد چه خوبی داره هیچ ویژگی مثبتی نداره ادم دلش براش بسوزه
تنهایی؛آدم پوچ میگیره، آدم غنی تحویل میده.آدم ضعیف میگیره، آدم قوی تحویل میده.ذهن بسته میگیره، ذهن باز تحویل میده.آدم سطح میگیره، آدم خبره تحویل میده.آدم گم شده میگیره، آدم مصمم تحویل میده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا میکنه و ساخته میشه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا میترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.
کجاش بهترینه وقتی مادرم همش ازش کتک خورد و بیمار شد تمام مال اموالش خرج خوش گذرونیش و خانم بازی کرد ...
گلم پدر من مثه پدر شما بود مرد حتی بعد مرگشم ما دچار عذاب شدیم چون ادم بد بذر بدیش تا ابد هست
تنهایی؛آدم پوچ میگیره، آدم غنی تحویل میده.آدم ضعیف میگیره، آدم قوی تحویل میده.ذهن بسته میگیره، ذهن باز تحویل میده.آدم سطح میگیره، آدم خبره تحویل میده.آدم گم شده میگیره، آدم مصمم تحویل میده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا میکنه و ساخته میشه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا میترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.
بعضیا که زندگی ارومی دارن من دیدم نه اینکه ظاهرشون اینطور باشه
هیچکی حالش خوش نیست تظاهر یه سریا بلدن