2777
2789
عنوان

میگما یک سوال دارم بیزحمت بیا تو

66 بازدید | 12 پست

چند روز قبل من تپش قلب بالا گرفتم و زنگ پارتنرم زدم ک حالم خوب نیست.اون فک کرد شوخی میکنم ساعت ۶ صبح بود گفت نیم ساعت دیگ میام ولی چون من میدونستم نمیاد خودم زنگ اورژانس زدم..اورژانس اومد منو برد بیمارستان ..پارتنرم بعد ۳ ساعت زنگ زد و باورش شد ک حالم خوب نیست موقع ملاقات ۵ دقیقه اومد رفت..دیگه بمن شوک وارد کردن ک تپش بیاد پایین..اونم تو حالت هوشیاری ..بیهوشی نکردن همان سر صبح..من مرگو با چشما خودم دیدم.....اینارو تعریف کردم واسش..یک روزه تو سی سی یو تحت نظر بودمو مرخص شدم..حالا با پارتنر هرجا میرفتم تعریف میکردو میگفت ک من قلبم مشکل داره و فلان..هرچی بهش میگفتم من بدم میاد تعریف میکنی نمیخام دوستات بمن حس ترحم داشته باشند ..می‌گفت میگم بهشون ک یوقت حالت بد شد بدونن چکار کنن..ولی من فک میکردم از عمد میگه میخاد منو کوچیک کنه..نظر شما چیه؟

اون روز خانوادت کجا بودن که تو به پارتنرت زنگ زدی و بعدم خودت تنهایی به اورژانس زنگ زدی؟  چقد داستانت یجوریه

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد تاپیکات دری وری و بی ربطه. 

کی ای تو اصلا

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
اون روز خانوادت کجا بودن که تو به پارتنرت زنگ زدی و بعدم خودت تنهایی به اورژانس زنگ زدی؟ چقد داستان ...

خب مطلقه خانوادم شهره دیگه هستن..پسرم خاب بود نمیخاستم بیدارش کنم زنگ زدم اومدن دم در دیدن خیلی بالاست بردن دیگه

خب واضح بگو منظورش چیه همه جا میگه من تو سی‌سی یو بودم چرا دوس داره بدونن از سر دلسوزی یا ن

نبابا دلسوزی کجا بوده خواهرمن اگه دلسوز بود اون روز ی ثانیه ام تنهات نمیزاشت ولش کن  بره پی کارش مرتیکه الدنگ

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
نبابا دلسوزی کجا بوده خواهرمن اگه دلسوز بود اون روز ی ثانیه ام تنهات نمیزاشت ولش کن بره پی کارش مرت ...

خب روز قبلش دعوامون شده بود واسه همین فک میکردم فیلمش کردم ک آشتی کنه