2777
2789
عنوان

🤕درد دل کنیم

559 بازدید | 98 پست

ببخشید ولی می خواستم نظر شما رو بدونم 

خانواده ما متوسطه کسایی که میان برا خواستگاری همه پایین تر از مان یا کار نداره پسره نمی تونه خونه بخره 

همه دوستام با ادمای پولدار و کارمند ازدواج کردن  هم سطح های ما به من می رسن زن کارمند می خوان 

🤕از یه طرف سطح سوادم خوبه 

از یه طرف خانواده خوب 

جهیزیه اماده 

حتی مادرم گفته اگه ادم خوبی باشه خونه هم می دم بهتون من میگم ن باید طرف خودش داشته باشه به طمع مال پدر مادر میان نمی خوام 

ولی هیچ ادمی نمیاد درست درمون باشه الان که همه رفیقام جای خوب ازدواج کردن مگه من چیم کمه که نمی تونم ن کار گیر بیارم ن شوهر 😢😢😢😢خواهشا نگین برو دنبال یه چیز دیگه هر چی گیر اوردم امتحان کردم خسته شدم بخدا 

انگار نحس شده ازدواج و کار 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب ببخشید ها ولی اگر ادم  خوب میخوای  باید  تو اجتماع  باشی دیده بشی اگر تو خونه نشستی و دنبال خووستگاری هیچ مردی   الان با این وصعیت اقتصادی  نمیاد  زن بگیر  البته من نظرم این‌با احترام‌

خوب ببخشید ها ولی اگر ادم  خوب میخوای  باید  تو اجتماع  باشی دیده بشی اگر ...

این همه دانشگاه تو اجتماع بودیم کی مارو دید چند وقت رفتم سر کار کسی نیومد کلا نامرئیم انگار