2777
2789
عنوان

لطفا حواستون باشه بچه هاتون پای چه کارتون هاوفیلم هایی میشینن!

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 59 پست
اه از این ننه های بی خیال....

واقعا....فقط گوشی میدن دست بچه و تلویزیون...حداقل نگاه نمیکنه ببینه چی گذاشته برا بچه

وقنی که دختر کوچکی بودم،هیچکس بهم نگفت تو دختر خوشکلی هستی! به نظرم باید به تمام دختران کوچک،حتی اگر زیبا نباشند،گفته شود که تو چقدر زیبا هستی...!مرلین مونرو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو پسر دایی منم ک باباش مداحه و هیچ چیز بدی ندیده میکنه بچه ها همینن کشف میکنن

نمیدونم والا.ولی خیلی چندش بود داشت دقیقا سینه هاشو پیدا میکرد بمال من فشار بده.انداختمش اونور

وقنی که دختر کوچکی بودم،هیچکس بهم نگفت تو دختر خوشکلی هستی! به نظرم باید به تمام دختران کوچک،حتی اگر زیبا نباشند،گفته شود که تو چقدر زیبا هستی...!مرلین مونرو
من که خداروشکر ماهواره ندارم.کارتونهای شبکه پویاهم خودم با دخترم میشینم نگاه میکنم چون خودمم عاشق کا ...

منم فقط شبکه پویا 

چون خیالتم راحته که سالمه و صحنه های س ک سی یا شیطون پرستی نداره

.. اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

قصدی ندارن خیلی وقتا

خودمم میدونم.اخه بچه ۵ ساله چه میدونه این چیزا رو.فقط تکرار میکنه کاری رو که دیده.روی حرفم با مامانای بچه ها بود عزیزم

والا ماهم جم جونيور ميبينيم ولي بچه امو ازين مالشا نميكنه چون اصلا كارتوناش مالشي نيست فك كنم مشكل ج ...

اتفاقا کارتونای جم جونیورو جم.کیدز خیلی عالین مثه شبکه پویا چرت وپرت پخش نمیکنه اموزش زبان انگلیسیو فارسی هم داره 

خدا وکیلی صدتومن میدم دیگه کاربریمو نترکونین😑

خب بچه ها با هوشن ربطی  ب کارتون  نداره.. پسر خواهر شوهرمنم اینجوریه اصلا  ماهواره ندارن . از خانمایی ک آرایش میکنن و تیپ میزنن خوشش میاد میره میشینه بغلشون.. اون روز بمن میگف ی خانمه دیدم انقد لاکاش خوش رنگ بود🙄🙄

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
والا ماهم جم جونيور ميبينيم ولي بچه امو ازين مالشا نميكنه چون اصلا كارتوناش مالشي نيست فك كنم مشكل ج ...

نمیدونم والا شاید.‌.من ک باهاشون زندگی نمیکنم.ولی اون بخش از زندگیش رو که میبینم بیخیالی مامانشه که دایم فقط کارتون براش گذاشته و اینکه همیشه هم چه خواهرشوهرم چه شوهرش چه مادرشوهرم درحال دنبال کردن سریالای ترکی هستن.توی سریالا خودم گهگاهی ک خونشونم دیدم صحنه ها رو که نشستن با هم نگاه میکنن

آخه خدایش این چه طرز کشف کردنه☹ماهم بچه بودیم پس چرا خودمونو نچسبوندیم به یکی🙁🌷

متاسفانه الان مدشده تا چیزی مییگی همه همین کشف و روانشناسی وعقده نشدن وایناروبه کار میبرن وراحت باهمین توجیه ها اجازه میدن حریمهابرداشته بشه و روح و روان بچه بیماربشه،بعدم نمیدونن از کجا خوردن

.. اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

من که خداروشکر ماهواره ندارم.کارتونهای شبکه پویاهم خودم با دخترم میشینم نگاه میکنم چون خودمم عاشق کا ...

ما ماهواره داریم اما نهایتا شبکه من و تو رو میبینم همین.با اینکه بچه ندارم اما هم خودم هم شوهرم از این سریالای ترکی بدمون میاد و اصلا نگاه نمیکنیم