خواهرشوهرمن عادت داره همیشه پسر بچه۵ سالشو میشونه پای جم جونیور که شیطونی نکنه.کلنم که در حال فیلم ترکی دیدنه خودش.چون دایره لغات بچشم نسبتا بهترشده خوشحاله و این بچه کلا پای تلویزیونه.حالا کار به آسیبای طولانی مدت تلویزیون برا بچه ندارم.بچه هی بمن میگه زن دایی بذار بغلت کنم.بذار محکم فشارت بدم.منم هی بغلش میکردم بعد میبینم میاد تو بغلم سینه هاشو تنظیم میکنه رو سینه های منو فشار میده...حالم ازش بهم خورد ینی😑بااینکه میدونم بچس و کارای فیلم ترکی ها و کارتونای الکی رو تکرار میکنه
وقنی که دختر کوچکی بودم،هیچکس بهم نگفت تو دختر خوشکلی هستی! به نظرم باید به تمام دختران کوچک،حتی اگر زیبا نباشند،گفته شود که تو چقدر زیبا هستی...!مرلین مونرو
وقنی که دختر کوچکی بودم،هیچکس بهم نگفت تو دختر خوشکلی هستی! به نظرم باید به تمام دختران کوچک،حتی اگر زیبا نباشند،گفته شود که تو چقدر زیبا هستی...!مرلین مونرو
همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛ خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارندهیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..
منم یه پسر عمه دارم وقتی ۱۸ سالم بود اون ۵ ساله بود. خیلی دوستش داشتم. اونم بهم وابسته بود. یه روز تو خونشون رو پام نشسته بود از کامپیوتر خونشون داشت بهم فیلم نشون میداد یهو برگشت (ببخشید که میگم) ازم لب گرفت. یعنی انقددددررررررر حالم بد شد انقدددررررر ناراحت شدم خدا میدونه. دیگه از اون به بعد حواسمو جمع کردم. البته اون هنوز تو عالم بچگیش بودا فقط چیزی که دیده بود تکرار کرده بود.
آنتنهایی که هست صداها را از ریشههای درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
وای منم😂 حیف کارتون ببعی دیگهنمیده خیلی اموزنده بود
اره واقعا.من کارتون پا زن و توروترو و....خیلی دوست دارم.خدا چه آفریده هم خیلی قشنگ همه چیز یاد میده
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤