2777
2789
عنوان

لطفا حواستون باشه بچه هاتون پای چه کارتون هاوفیلم هایی میشینن!

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 59 پست
من که خداروشکر ماهواره ندارم.کارتونهای شبکه پویاهم خودم با دخترم میشینم نگاه میکنم چون خودمم عاشق کا ...

وای منم‌😂

حیف کارتون ببعی  دیگه‌نمیده خیلی اموزنده بود

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
حاله منم بد شد😐😐

حالا مادرشوهرمم برگشته میگه وای قربونت برم اینقدر پر مهر ومحبتی

وقنی که دختر کوچکی بودم،هیچکس بهم نگفت تو دختر خوشکلی هستی! به نظرم باید به تمام دختران کوچک،حتی اگر زیبا نباشند،گفته شود که تو چقدر زیبا هستی...!مرلین مونرو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینو پسر دایی منم ک باباش مداحه و هیچ چیز بدی ندیده میکنه بچه ها همینن کشف میکنن

بهتر نیست تو بغل مامانش کشف کنه نه زن داییش؟!

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️

چندسالشه

اخه اینکار😦

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..
بهتر نیست تو بغل مامانش کشف کنه نه زن داییش؟!

بچه ها متوجه خوبی و بدی نیستن من یمدت مربی مهد بودم خیلی بدترازینارو دیدم طبیعیه فقط کشف دارن میکنن 

خداروشکر هر سکینه سه پستونی شده تحلیلگر سیاسی 😂😂

منم یه پسر عمه دارم وقتی ۱۸ سالم بود اون ۵ ساله بود. خیلی دوستش داشتم. اونم بهم وابسته بود. یه روز تو خونشون رو پام نشسته بود از کامپیوتر خونشون داشت بهم فیلم نشون میداد یهو برگشت (ببخشید که میگم) ازم لب گرفت. یعنی انقددددررررررر حالم بد شد انقدددررررر ناراحت شدم خدا میدونه. دیگه از اون به بعد حواسمو جمع کردم. البته اون هنوز تو عالم بچگیش بودا فقط چیزی که دیده بود تکرار کرده بود. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
وای منم‌😂 حیف کارتون ببعی  دیگه‌نمیده خیلی اموزنده بود

اره واقعا.من کارتون پا زن و توروترو و....خیلی دوست دارم.خدا چه آفریده هم خیلی قشنگ همه چیز یاد میده

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
الان روشعن فکران میریزن سرت

شما خودت جزو چه گروهي هستي كه داري توهين ميكني.اينكه هر كس نظري داره غلط يا درست ربطي به اين نداره كه شما از واژه روشنفكري جهت تخريب استفاده كني.

بچه ها متوجه خوبی و بدی نیستن من یمدت مربی مهد بودم خیلی بدترازینارو دیدم طبیعیه فقط کشف دارن میکنن& ...

آخه خدایش این چه طرز کشف کردنه☹ماهم بچه بودیم پس چرا خودمونو نچسبوندیم به یکی🙁🌷

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️

آخه خدایش این چه طرز کشف کردنه☹ماهم بچه بودیم پس چرا خودمونو نچسبوندیم به یکی🙁🌷

من خودم میکردم یادمه بعدا فهمیدم کار بدیه بچه با بچه فرق داره 😐😂

خداروشکر هر سکینه سه پستونی شده تحلیلگر سیاسی 😂😂