خواهرشوهرمن عادت داره همیشه پسر بچه۵ سالشو میشونه پای جم جونیور که شیطونی نکنه.کلنم که در حال فیلم ترکی دیدنه خودش.چون دایره لغات بچشم نسبتا بهترشده خوشحاله و این بچه کلا پای تلویزیونه.حالا کار به آسیبای طولانی مدت تلویزیون برا بچه ندارم.بچه هی بمن میگه زن دایی بذار بغلت کنم.بذار محکم فشارت بدم.منم هی بغلش میکردم بعد میبینم میاد تو بغلم سینه هاشو تنظیم میکنه رو سینه های منو فشار میده...حالم ازش بهم خورد ینی😑بااینکه میدونم بچس و کارای فیلم ترکی ها و کارتونای الکی رو تکرار میکنه
وقنی که دختر کوچکی بودم،هیچکس بهم نگفت تو دختر خوشکلی هستی! به نظرم باید به تمام دختران کوچک،حتی اگر زیبا نباشند،گفته شود که تو چقدر زیبا هستی...!مرلین مونرو
عزیزم میدونم ک متوجه نمیشه.اون بچه ک تقصیری نداره چیزی رو جایی دیده تکرار میکنه.روی حرفم با مامانا بود
وقنی که دختر کوچکی بودم،هیچکس بهم نگفت تو دختر خوشکلی هستی! به نظرم باید به تمام دختران کوچک،حتی اگر زیبا نباشند،گفته شود که تو چقدر زیبا هستی...!مرلین مونرو
۵ سالس.کلا بچه ها توی یه سنی یکم کنجکاو میشن راجب تفاوتای زن و مرد اما خب درست نیس با این فیلمای ترکی جلو بچه ها دامن بزنیم به این کنجکاویه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم یه پسر عمه دارم وقتی ۱۸ سالم بود اون ۵ ساله بود. خیلی دوستش داشتم. اونم بهم وابسته بود. یه روز ت ...
وای اینم همش میگه زن دایی بذار بوست کنم لپمو بگیرم میگه نه لب!خب توی تلویزیون میبینن میخوان انجام بدن
اتفاقا کارتونای جم جونیورو جم.کیدز خیلی عالین مثه شبکه پویا چرت وپرت پخش نمیکنه اموزش زبان انگلیسیو ...
والا من بچه ندارم و جم کیدز و جم جونیور رو نمیبینم.از بس ک این بچه دایم پای این شبکه هاس گفتم شاید از اونجا دیده
خب بچه ها با هوشن ربطی ب کارتون نداره.. پسر خواهر شوهرمنم اینجوریه اصلا ماهواره ند ...
اینا طبیعیه خب بچه خواهرشوهر منم زیاد اینا رو میگه اما اینکه لب بخواد بوس کنه یا این حرکت بنظرم بیشتر بی توجهی بزرگتراش رو نشون میداد
آخه تو کدوم کارتون خودشون و به هم می مالن که این یاد گرفته؟ مطمئن باش از جای دیگه یاد گرفته
عزیزم من بچه ندارم و اینا رو نگاه نمیکنم.اما توی سریالای ترکی فراوون دیدم.گفتم احتمالا توی کارتونا دیده باشه
عزیزم من بچه ندارم و اینا رو نگاه نمیکنم.اما توی سریالای ترکی فراوون دیدم.گفتم احتمالا توی کارتونا د ...
برای منم پیش اومده،بچه جاریم به پایین تنه ی من دست میزد ،بهش میگم نکن زشته،میگه شوخی کردم،بابام گفته شوخیه،منم گفتم بابات اشتباه کرده کار زشتیه،مادرشم هرهر میخندید ،اینا بزرگ بشن چی میشن با این تربیتاشون
برای منم پیش اومده،بچه جاریم به پایین تنه ی من دست میزد ،بهش میگم نکن زشته،میگه شوخی کردم،بابام گفته ...
دقیقا...خواهرشوهر من فکر میکنه بچه بزرگ کردن ینی اینکه هر ثانیه براش لباس و اسباب بازی بخره و بفرستدش ده تا کلاس و هروقتم خونه بود پا تلویزیون
عزیزم میدونم ک متوجه نمیشه.اون بچه ک تقصیری نداره چیزی رو جایی دیده تکرار میکنه.روی حرفم با مامانا ب ...
ماهم بچه بود کارتونای جم میذاشتم بعد که تبلیغاش کلا لختی بود دیگه تعطیل کردیم وهمسرم تو فلش براش کارتون میاورد .الان یکسالونیمه که اشتراک فیلیمو گرفتیم خدا خیرشون بده هم خودم راحت شدم هم بچم واقعا عالیه
خدایا بعد هفت سال نی نی دادی ولی زودهم گرفتی بازهم حکمتتو شکر😢
ماهم بچه بود کارتونای جم میذاشتم بعد که تبلیغاش کلا لختی بود دیگه تعطیل کردیم وهمسرم تو فلش براش کار ...
آره بنظرم بچه ها گناه دارن از الان با این چیزا آشنا بشن یا حتا ندونسته تکرار کنن...