2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣مخصوصا سر ماهیانه من🤣🤣🤣🤣اون میگه زیاده من میگم باید بدی😁😁

اخه تعارف با شوهرت😅😅😅

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

ما شش ساله خیلی هم صمیمی هستیم ولی سر بعضی مسایل هم تعارف داریم.

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم
خیلی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣مخصوصا سر ماهیانه من🤣🤣🤣🤣اون میگه زیاده من میگم باید بدی😁😁 اخه تعارف ...

من کل دوران عقدم که دو سال بود هیچوقت نگفتم پول بده دو سالی ام هست عروسی کردم بازم سر پول تعارف دارم مگه حودش بده