2777
2789
عنوان

جنین اهدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1679 بازدید | 57 پست

شوهرم ازو اسپرمه البته ما 10 ساله ازدواج کردیم همون سال اول که بچه میخواستیم پیگیری کردیم فهمیدیم ازو اسپرمه به خاطر اینکه از لحاظ روحی داغون شده بود چند سال دیگه حرفش رو نزدم که بعد از 5 سال مشکل نارسایی شدید کلیه پیدا کرد و دیالیزی شدش الانم که انقدر ضعیف شده که دیگه اصلا به درمان نازایی خودش فکر نمیکنیم خودش میگه هر چی تو بخوای

زمان هایی فرا میرسد که تصورمیکنی همه چیز به پایان رسیده است  اما خیلی غیر منتظره خدا معجزه اش رو نشانت  میدهدالهی این لحظه نصیب تک تکتون بشه     

جنین اهدایی یعنی کسایی که بچه دار نمیشن از اسپرم و تخمک زن و شوهرای دیگه که تو ازمایشگاه لقاح مصنوعی دادن و جنین شدن استفاده کنن 

زمان هایی فرا میرسد که تصورمیکنی همه چیز به پایان رسیده است  اما خیلی غیر منتظره خدا معجزه اش رو نشانت  میدهدالهی این لحظه نصیب تک تکتون بشه     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سری جنین ها رو پدر مادرا بعد از بچه دار شدن اهدا میکنن بعضی ها هم برای فروش میزارن تا قسمتی از هزینه هاشون جبران بشه

نه دردونه همینجوری که برای فروش نمیزارن باید کلی هزینه دارو عمل بدن تا اسپرم و تخمک جنین بشه

یه سری جنین ها رو پدر مادرا بعد از بچه دار شدن اهدا میکنن بعضی ها هم برای فروش میزارن تا قسمتی از هز ...

آها ممنون.انشاا..مشکل شماهم حل بشه.الان که دودلی کاش با شوهرت صحبت کنی در مورد نگرانیت.خب اگه تخمک مال خودت باشه که خیلی بهتره

گل عزیز واست سخت نیستش من خیلی خیلی استرسی شدم با کسی هم نمیتونم حرف بزنم حتی با همسرم چون سریع عذاب وجدان میگیره اما واقعا به پای عمل میرسه خیلی سخته میگم بزار اسپرم اهدایی بگیرم تا 50 درصد بچم شبیه خودم بشه اما از یه طرف به خااطر اینده میترسم کاری کنم ناخواسته همسرم ناراحت بشه دارم از دودلی و حال بد میمیرم 

حتی اانقدر حالم بده که بعد از این همه سال از بچه دار شدن پشیمون میشم میگم اصلا ولش کن روال زندگیم همینجوری بدون بچه  جلو بریم

گل عزیز برات اولش سخت نبودش

خب ولی اون حس بارداری و شیر دادن و اینا رو نداره و خوبیش اینه وقتی شیر بده محرم هم میشه 

اتفاقا خیلی خوبه که بارداری و شیردهی رو نداشته باشه چون واقعا سخته من خودم این کارا رو کردم واقعا سخته😩

نمیتونم با شوهرم در این مورد صحبت کنم چون همیشه عذاب وجدان داره که به خاطراون من تو ین شرایط هستم

من بچه های پرورشگاهی رو دوست دارم اما واقعا عاشق دوران بارداری و شیردهی هستم به خاطر همین خیلی سختمه که بچه پرورشگاهی بیارم 

گل عزیز واست سخت نیستش من خیلی خیلی استرسی شدم با کسی هم نمیتونم حرف بزنم حتی با همسرم چون سریع عذاب ...

به نظرم شما یه کم خودت رو درنظر بگیر داری خیلی به شوهرت فک میکنی که ناراحت نشه ولی این مساله شوخی نیس ممکن در آینده مشکلاتی پیش بیاد برات الان حلش کن باهاش خوب و بدون رودربایستی حرفبزن اینکهتخمک مال خودت باشه خیلی خوبه البته قبلش با شوهرت خوب صحبت کن

دیروز داشتیم با شوهرم حرف میزدیم میگفت من به خاطر تو اومدم مرکز برای بچه دار شدن وگرنه اصلا  تو زندگیمون کمبود بچه رو حس نمیکنم راست میگفت چون خودمم هنوز بعد از این همه سال کمبود بچه رو حس نمیکنم فقط چون سنم داره بالا میره رفتم دنبالش وگرنه خدا رو شکر انقدر عاشق هم هستیم که نبودش تو زندگیمون کمبودی ایجاد نکرده