2777
2789
عنوان

جنین اهدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1679 بازدید | 57 پست

من 33 شوهرم 41 البته 10 سال از ازدواجمون گذشته

زمان هایی فرا میرسد که تصورمیکنی همه چیز به پایان رسیده است  اما خیلی غیر منتظره خدا معجزه اش رو نشانت  میدهدالهی این لحظه نصیب تک تکتون بشه     

شادن جون بچه های گوگولیت رو تا متولد نشدن به هیچ کس نده نمیدونی چه نعمتایی هستن من حسرت بچه های خودمون رو میکشم خیلی دوست داشتم بچه که قرار باشه داشته باشم از خودم و شوهرم باشه  مخصوصا شبیه شوهرم باشه چون واقعا مرد خوب و عالی هستش وهمه میدونن ما چقدر عاشق هم هستیم 

زمان هایی فرا میرسد که تصورمیکنی همه چیز به پایان رسیده است  اما خیلی غیر منتظره خدا معجزه اش رو نشانت  میدهدالهی این لحظه نصیب تک تکتون بشه     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی دردونه جون خیلی سخته ادم برای تصمیم به این بزرگی نتونه با کسی حرف بزنه و دردل کنه همه فکر و دردت رو تو خودت بریزی  کلا ادمی نیستم که اهل درد و دل باشم اما الان حالم خیلی بده از صبح که سر کار نشستم کار نکردم اما همش دارم تو تایپیک های مختلف در مورد حس بقیه در مورد جنین اهدایی میخونم

یکی از فامیلای شوهرم بچه دار نمیشدن و بچه از پرورشگاه آوردن بعد سه سال مادره باردار میشه و سر زایمان مادر و بچه فوت میشن شوهر بعد ازدواج میکنه و بچه دار میشن ا اول ازدواج به زن دومیه میگه این بچه خیلی عزیزه برام ‌‌و باید عین چشات مراقبش باشی خیلی خیلی دوسش داره با اینکه الان پسر واقعی خودش هم هست .منظورم اینه نگران این حسایی که میگی نباش عزیزم اونجوری که فک میکنی نیس 

من بچه های پرورشگاهی رو دوست دارم اما واقعا عاشق دوران بارداری و شیردهی هستم به خاطر همین خیلی سختمه که بچه پرورشگاهی بیارم

شادن جون بچه های گوگولیت رو تا متولد نشدن به هیچ کس نده نمیدونی چه نعمتایی هستن من حسرت بچه های خودم ...

نه عزیزم هروقت خدا به خودم دوقلو بده گفتم اهدا کنم آخه میبینم بعضیا مشکل دارن پولی ام ندارن بابت جنین بدن خیلی ناراحت میشم ولی خب الان خودمم هنوز موفق نشدم😔 خدا کمک هممون کنه هرکی منتظره خدا خیلی زود دامنشو سبز کنه❤❤❤

خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مرسی دردونه جون از اینکه میخوای حالم رو خوب کنی خیلی لطف داری 

شادن جون امیدوارم به زودی چند تا گوگولی خوشگل مهمون دلت بشن تو هم نظرت رو قبول کنی من قراره از یکی مثل خودت جنین بگیرم مطمین باش اگر انتقال بدم و بگیره همیشه دعاگوی کسی که جنینش رو اهدا کرده هستم فرقی هم نداره بابتش پول بدم و ا مطمین باش ثواب زیادی میکنی 

مرسی دردونه جون از اینکه میخوای حالم رو خوب کنی خیلی لطف داری 

تو یه تاپیک دیگه هستن خانومایی که حتی از آی وی افم نتیجه نگرفتن ولی خودشون طبیعی باردار شدن یکیشون که تازه مامان شده با تخمک اهدایی ام منفی شده بود، شما هم ناامید نباش چون برای باردار شدن یه اسپرم سالم و یه تخمک نیازه که اونم خیلی چیز عجیبی نیست فقط ممکنه زمان ببره

میدونی من مشکلم فرق داره لوله هام بستست وگرنه هیچوقت از طبیعی باردار شدن ناامید نمیشدم

شادن جون امیدوارم به زودی چند تا گوگولی خوشگل مهمون دلت بشن تو هم نظرت رو قبول کنی من قراره از یکی م ...

قربونت❤❤❤

حالا من با یه سریا که واقعا به پولش احتیاج دارنو جنیناشونو میفروشن کاری ندارم چون جای اونا نیستم قضاوتشونم نمیکنم ولی اگه هرکسی که جنیناش زیاد باشه خودشم بچه دار شده باشه اگه بیان اینکارو کنن خیلی عالی میشه چون هزینه های دارو و عملایی که هست کلی بالاست حالا طرف بخواد هزینه ی جنین هم بده واقعا بهش فشار میاد تازه اونم مشخص نیست نتیجه بگیره یا نه

من خیلی به این اعتقاد دارم که باید به همدیگه رحم کنیم که خدا بهمون رحم کنه حالا تو هر زمینه ای

شادن جون امیدوارم خدا به دل مهربونت نظر بندازه

شادن جون امیدوارم خدا به دل مهربونت نظر بندازه

عزیزم منم 10 ساله منتظر 5سال هم که فهمیدم باید جنین اهدایی بگیرم راه دیگه ای ندارم خیلی دودلم هر ثانیه فکرمیکنی به هیچ سرانجامی ختم نمیشه با کسی نمیتونم درد دل کنم اطرافیانم طاقت شنیدن اینو ندارن اما نگرانی غم مادرم بعد حرف مردم که هنوز بچه نداره میبینم میسوزم دم نمیزنم خدا نمیدونم حکمتت چیه ولی واقعا بریدم من کارای جنین اهدایی 5ساله انجام دادیم بحساب تو نوبتیم هنوز خبری نشده راستش منم پی شو نگرفتم الان دارم به بچه های پرورشگاه فکر میکنم که اونم خیلی شرایطش سخته بین دوراهی بدی خدا گذاشته همش دنبال یه نشونه ام.. 

عزیزم منم 10 ساله منتظر 5سال هم که فهمیدم باید جنین اهدایی بگیرم راه دیگه ای ندارم خیلی دودلم هر ثان ...

عزیزم برو کلینیک سارا سریع میدن سر ماه اماده میکنن هزینه 3 تا جنین هم فکر کنم 4 تومن باشه