2777
2789
عنوان

شوهرم و مادرش ميگن طلاق بگير

1888 بازدید | 97 پست

ديروز مادرش زنگ زده كه آره پسرم ميگه من با زنم مشكل دارم به درد هم نميخوريم گفته به زنم بگو كه ديگه جدا شيم

با اين اوصاف من بچهام چيكار كنم آيا دولت هيچ حقي به من نميده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید سریع تر بری جلو اموالشو بگیری 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

دلیل

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
مگه مهريه رو دولت عندالستطاعه نكرده يعني هيچي بهم نميرسه

دولت! اولا موقع مهر بریدن هم میشه عندالمطالبه گذاشت هم عندالاستطاعه ،این در اختیار خود عروسه ، در ضمن هر چی باشه چون اون داره طلاق میده خیلی حق و حقوق باید بهت بده، بگو خودش اقدام کنه برای طلاق

بچها من تا حالا خيلي باهاش راه اومدم ولي ما كوچكترين چيزي بينمون باشه سريع ميره ميزاره كف ديت مادرش خودش بگه جداشيم بهتره تا ننه اش زنگ بزنه خورد شدم كسي حال منو درك نميكنه