2777
2789
عنوان

شوهرم و مادرش ميگن طلاق بگير

| مشاهده متن کامل بحث + 1888 بازدید | 97 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدم اومدازت استارتر یعنی چی نمیخوادت موندی ونمیخای جداشی واقعاغرورنداری بره گمشه جداشو

ازیه بزرگی پرسیدن رازارامشت چیه گفت تاحالاباکسی بحث نکردم پرسیدن مگ میشه گفت بله حق باشماست نمیشه😊
من اگه به طلاق راضي نشم بنظرت دليل معقول بيارم بخاطر بچهام دادگاه بهم توجه ميكنه

وکیل بگیر خانم فکر نکنم شما از پسشون بربیای

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
من اگه به طلاق راضي نشم بنظرت دليل معقول بيارم بخاطر بچهام دادگاه بهم توجه ميكنه

آره تو دادگاه بگو من راضی به طلاق نیستم ومیخوام زندگی کنم..راستی دلیل شوهرت برای جدایی چیه؟

عزیزم مادرش زر مفت زده به خاطر دق دادن اونم شده بگو عاشق زندگیم و شوهرمم طلاقم نمیگیرم...بعدم بگو طلاق دادنیه گرفتنی نیست زحمت بکش برو تقاضای طلاق بده نفقه و مهریه بده اجرت المثل بده طلاقم بده اگه عرضه داری البته

فقط بچهام

بیخیال بابابگیرازش برودنبال زندگیت اینمدل ادم اصن لایق موندن نیس نمیخادکه نخاددایورتش کن رودیوارجداشوبچه هاتم دوس داشتی ببرنخاستی بندازپس کله ننه اش

ازیه بزرگی پرسیدن رازارامشت چیه گفت تاحالاباکسی بحث نکردم پرسیدن مگ میشه گفت بله حق باشماست نمیشه😊

اره عزیزم

چرا توجه نکنه

اون شوهر بی غیرتت رو هم ادب میکنه

به هیچ عنوان ار خونه ات بیرون نرو

چون اگه خونه رو ترک کنی میتونه حکم عدم تمکین بهت بزنه

بمون تو خونه ات

بگو اگه میخوای طلاق بدی خودت برو درخواست بده

اگه یه موقع گفت نه تو برو اصلا به حرفش گوش نده

تو دادگاهم اگه واقعا نمیخوای طلاق بگیری بگو من نمیخوام طلاق بگیرم میخوام زندگی کنم

اما بگو که مشکلات دارین

اونی هم که تو دادگاه نشسته مطمئن باش ادمه به حرفت گوش میده

بچها من تا حالا خيلي باهاش راه اومدم ولي ما كوچكترين چيزي بينمون باشه سريع ميره ميزاره كف ديت مادرش ...

زنگ بزن به ننش بگو به شما ربطی نداره بخای توزندگی من دخالت کنی، چیه میخای طلاق بده بیاریش وردلت بشونی ، پسرتم گوه خورده زن گرفته و بچه دار شده که الان بخواد طلاق بده.نمیخواد زندگی کنه گورشو گم کنه بره.مرد بود مشکلشو به خودم میگفت و ننشو وسط نمیکشید.

شماهم اشتباه کردی وقتی هنوز بچتوازشیرنگرفتی اومدی ازدرخونه بابای من تووووووووو

حالا واقعا راست میگه؟

راستم بگه هيچ زني بي غر ايراد گرفتن نيست منم دوتا بچه كوچيك دارم بزرگ ميكنم تك و تنها تو يه خونه نود متري نه دوستي نه كسي نه مادري اينقد راهم دوره كه بابام دير به دير بهم سر ميزنه خالا اگه زني واقعا غر بزنه بايد جدا شه

اصلا نترس.بزار خودش اقدام برای طلاق کنه.وقتیم دادگاه رفتی بگو مشکل من وابستگی به خانوادش ودخالتای اوناست.بگوایشون ازخودشون اختیار ندارن.من طلاق نمیخوام بچه دارم بچه هامم آینده دارن.

انقدر میفرستنتون مشاوره و اینوراونو که خودش ببخشید به گوه خوردن میفته.

اصلا تو اقدام نکن.بزارخودش بره دنبال کارای دادگاه و...

البته مردی که هنوزنمیتونه حرفشو خودش به زنش بگه عمرا مال این حرفا هم نیست.