2777
2789
عنوان

همین روزا زایمان می کنم و هنوز اسم انتخاب نکردیم😥میشه کمکمون کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 71 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای از الان غصم گرفته سر بیخوابیاش

خیلی سخته بی خوابی روی همه چی تاثیر میذاره،من ک از بی خوابی واقعا دارم میمیرم،گاهی وقتا میگم کاش هنوز تو دلم بود ک میخوابیدم

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

ما ترکیم من اسم اورهان رو خیلی دوس دارم.معنیشم میشه بزرگِ شهر...حکیمِِ شهر

شوهرم همیشه دوس داش اسم پسرمونو بذاریم (جان)به عشق اون ترانه ی ابراهیم تاتلیسس ک میخونه(بیر اوغلوم السون آدی جان السون)

ولی گف اینجا مسخره میکنن.ازشانس پسرمم13رجب دنیا اومد اسمشو گذاشتیم علی

خاطراتم زنده شد

دو سه نفر نظرشون این بوده بهتره واسه بچه خودشون اسم انتخاب کنن...اگه واقعا تو دلته بزار...آراد هم قش ...

عزیزم مرسی بابت راهنماییای خوبت،حق با توئه حتما نظر خودمونو تو اولویت می ذاریم

معجزه ی خدا رو دیدم