2777
2789
عنوان

همین روزا زایمان می کنم و هنوز اسم انتخاب نکردیم😥میشه کمکمون کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 71 پست

پیشنهادم اینه که اسمی که یهو رو بورس میاد انتخاب نکنید

چون بعد چند سال میبینی همه پسرای همسن و سال اسماشون مثل همه

مثل همین اسمایی که انتخاب کردید

و البته این اسمها زود هم دوره ش تموم میشه 

زنده باد بال خدا، که فرو می افتد و درست روی شانه من می نشیند، زنده باد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این همه اسم. خیلی وسواس نشون نده  نیکان. قشتگه. اراد و ارمان هم خوبه.

فقط اسم عجیب غریب نذار. خداوکیلی همین اسم مرتیا . تو مهد بچه طفلک رو مرتیکه صدا میزنن مسخره ش میکنن. یا اسم شنتیا. یه ماه درگیر بودیم اسم بچه رو بتونیم درست تلفظ کنیم. یه چیز معقولی بذار

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
خیلی سختههههه

منم اولین اسمم رایان بود بعد پشیمونم کردن ول کن دنیا اومد یه اسم میذاریم دیگه

البته من کردم احتمالا اسم کردی بذارم

و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍
آره عزیزم آخه دو سه نفر گفتن دو دل شدیم

دو سه نفر نظرشون این بوده بهتره واسه بچه خودشون اسم انتخاب کنن...اگه واقعا تو دلته بزار...آراد هم قشنگه...

باربُد 

فربُد

پارسا 

آراد 

نیکان 

پرهام 

اینا ب ذهنم رسید...ببین هر اسمی ک دوست داری بزار اگه ب آدما باشه هر اسمیو میتونن سبکو مسخره کنن حالا ب هر دلیلی...

مهم شما هستید ک پدر و مادر اون بچه هستین انشالله ک خوش قدم باشه عزیزم خدا براتون حفظش کنه

اسم پسرمنم آراد

#کودک_همسری.به شدت مخالف ازدواج زیر 18 ساله م    با تنبیه بدنی کودکان مخالفم.مادری که بچه تو کتک میزنی زخم های جسمیش خوب میشه ولی هیچوقت زخمی که به روحش میزنی خوب نمیشه.                    لطفا کسی رو قضاوت نکنید