2777
2789
عنوان

رفع سفیدی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 164180 بازدید | 94 پست

رفع سفیدی مو

من می خوام تجربه خودم رو بهتون بگم 

اول از همه اینکه من چهل سالمه . موهام قهوه ای تیره و تقریبآ پرپشته . از بیست سالگی موهام شروع به سفید شدن کرد که علتش بیشتر ارثی بود البته مشکلات مالی و بزرگ کردن دو فرزند هم مزید علت شده بود به طوری که هشتاد درصد موهام کامل سفید شد و ماهی دو بار موهام رو رنگ می کردم . دیگه خسته شده بودم و دنبال راه حل بودم که با تحقیق زیاد در اینترنت به هلیله سیاه رسیدم

و از ششماه پیش این روش درمان رو استفاده کردم

هر روز صبح یک عدد هلیله سیاه را داخل یک لیوان آب انداخته و کناری می گذاشتم تا فردا صبح روز بعد ناشتا بلافاصله بعد از بیدار شدن . هلیله سیاه نرم شده را دو قسمت کرده و همراه آب درون لیوان که عصاره هلیله رنگش رو هم کمی قهوه ای کرده بود مثل قرص قورت می دادم

نتیجه : بعد ششماه موهام از کاملا سفید به کاملآ خاکستری تغییر رنگ داده به طوری که همه متوجه تغییر رنگش می شن . به نظر می یاد تا یکی دو سال دیگه موفق به برگشت رنگ کامل موهام بشم . پشتکار و استفاده هر روزه از هلیله سیاه خیلی مهم هستش . امیدوارم تجربه من کمکتون کنه و بعد یک سال دیکه نتیجه قطعی اگر گرفتم دوباره اطلاع میدم

شعر ،متن و عکس های عاشقانه و زیبا در کانال تلگرام                         @beyadenojavani
رفع سفیدی مو من می خوام تجربه خودم رو بهتون بگم  اول از همه اینکه من چهل سالمه . موهام قهوه ا ...

دوستان من این مورد رو از  تاپیکهای اینجا پیدا کردم و الان چهار ماهه دارم امتحان میکنمم بنظرم موهام فعلا جو گندمی شده،میگن یک سال الی یکسالو نیم باید ادامه بدی

شعر ،متن و عکس های عاشقانه و زیبا در کانال تلگرام                         @beyadenojavani

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفع سفیدی مو من می خوام تجربه خودم رو بهتون بگم  اول از همه اینکه من چهل سالمه . موهام قهوه ا ...

خانمی یعنی واقعا جواب گرفتین از هلیله؟من موهام سفیدیش زیاد شده بعد زایمان و بچه داری ک الان سه سالش شبا کلا بیدارم پسرم خیلی بد خوابه بنظرتون برا من تاثیر داشته باشه؟هلیله برا چجور مزاجی سازگاره طبعش چجوریه؟😅شرمنده سوالام زیادشد

میگم که از6ماه تازه شروع به نتیجه دهی می کنه خواهر

سلام دوست عزیز سال ۹۸ تلاش داشتید موهاتون زرو با هلیله سیاه، تغییر رنگ بدید به رنگ سیاه.
خپاستم بدونم بعد از ۲ سال ایا نتیجه موفقیت امیز بوده؟

سلام دوست عزیز سال ۹۸ تلاش داشتید موهاتون زرو با هلیله سیاه، تغییر رنگ بدید به رنگ سیاه.
خپاستم بدونم بعد از ۲ سال ایا نتیجه موفقیت امیز بوده؟

سلام روزتون بخیر و خوشی  اگه موهاتون خیلی زودتر از موقع داره سفید میشه  بهتون یه پیج معرفی میکنم که هر مشکلی داشته باشید حل میکنه آدرس پیج اينستا شونم واستون میذارم 🤩🤩🤩mojezeye_zibayi98@

سلام عزیزم،بابت این پستت خواستم بپرسم الان موهات چطورن رنگشونو میگم،هلیله سیاه،؟

عزیز جان حرف رک و صادقانه رو بزنم بهت؟ موی سفید درمانی نداره فولیکول مو که رنگدانشو از دست بده باز ...

عزیزم من از ۲۵ سالگی سفیدیام شروع شد و الان ۳۵ سالنه و اندازه یه ۵۰ ساله موی سفید دارم و حدودا یه ساله با طب کلاسیک و سنتی تونستم عمده سفیدی ابروهامو برگردونم 

توروخدا ته دلش رو خالی نکن 

عزیزم من از ۲۵ سالگی سفیدیام شروع شد و الان ۳۵ سالنه و اندازه یه ۵۰ ساله موی سفید دارم و حدودا یه سا ...

سلام 

خیر مقدم به سایت

بی زحمت تاپیکای خیلی قدیمی رو ریپلای نکنید چون فایده ای برای کسی ندارن.

من به طب سنت اعتقاد ندارم، با احترام حرف شما رو به عنوان یک فرد غریبه مجازی نه می تونم رد کنم و نه تایید

این یه واقعیت علمی هست که اگر رنگ مو در اثر خصوصیات ارثی شروع به سفید شدن بکنه، بازگشت ناپذیره

اگر به دلایل دیگری سفید بشه مثل استرس یا عدم تغذیه مناسب، در صورت ایجاد تغییر بله امکان بازگشتش هست

حالا اگر کسی خلاف واقعیت های علمی ادعای بکنه، مسئولیتی بر گردن من نیست

استارتر هم با توجه به تعداد پستاش مشخصه تو سایت دیگه فعال نیست از پارسال تا الان

موفق باشید

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

عزیزم الان دوسال از اون موقع میگذره موهاتون سیاه شده یا نه خواهش میکنم جواب بده گلم،درخواستمو قبول کن مرسی