2777
2789
عنوان

رفع سفیدی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 164310 بازدید | 94 پست
سلام  خیر مقدم به سایت بی زحمت تاپیکای خیلی قدیمی رو ریپلای نکنید چون فایده ای برای کسی ندارن ...

عزیز دلم این دنیا دنیای باوره هر چی رو باور کنی ب سرت میاد نازنینم 

چرا بجای خالی کردن دل بقیه بهشون امید ندیم ؟

گلم استرس عامل اصلی سفیدی دوره ۲۰ تا ۳۵ هست منکر این اتفاق شوم ک نیستی بانو اگر جلوی استرس بگیریم ک من و مادرم گرفته بودم خیلی ها برگشت اما باز داغ برادر اوند و اوضاع بدتر شد 

پس اول ک رد کردی حرفهای منو یه درصد انید بزار شاید کسی انرری گرفت و زندگیش متحول شد 

باور کن انرری مثبت دادن بهتر از صادق بودن و رک گویی هست 

دوست مجازی از راه دور برات انرژی خوب میفرستم

منم دعا کن روزهای سختی رو دارم تحمل میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوست خوبم امیدوارم حال دلت عالی باشه خدا برات بهترین ها رو بنویسه

اگه میخوای بری آرایشگاه یا سالن زیبایی قبلش بررسی کن و بهترین ها رو پیدا کن

بهترین سالن های زیبایی تهران

اگه بهترین رو میشناسی به من معرفی کن حتما 

ینی واقعا جواب میده ؟ چقد زمان میبره؟؟

اره ولی طول میکشه

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
سلام میشه بگین چکارایی کردین بجز کنترل استرس ممنون میشم🙏

عزیز اول یوگا و کنترل ذهن و خالی کردن افکار منفی 

خیلی سخته اما با تکنیک های یوگا میشه با تنفس درست 

بشدت طبیعت گردی عالیه حتی پارک سر کوچه زیر درختها یه لیوان جای خوردن 

رقصیدن بی نظیره 

اما حیف ک در شرایط هیچ کدوم نیستم قبلنا عالی بود کاش زمان برمیگشت و داداش کوچیکمه هنوز پیشمون بود حیف صد حیف 

موفق باشین بانو برام انرری شادی بفرستین ب شدت ب شاد بودن احتیاج دارم 

رفع سفیدی مو من می خوام تجربه خودم رو بهتون بگم  اول از همه اینکه من چهل سالمه . موهام قهوه ا ...

چیشد نتیجه دیدین؟ من یه تار موهام سفیده . اگه هلیله  هرروز بخورم رنگ کل موهام تغییر میکنه ؟ اخه سنی ندارم نمیخوام رنگ کل موهام تغییرکنه 

عزیز اول یوگا و کنترل ذهن و خالی کردن افکار منفی  خیلی سخته اما با تکنیک های یوگا میشه با تنفس ...

عزیزم روحش در آرامش ♥️

یکی از راه های کنار اومدن با غم از دست دادن پذیرفتن تقدیر خداوند حتما الان جای خوبی پیش خدا داره چون تو جوونی رفته من جایی خوندم یکی از چیزایی ک بشدت آدم هایی ک رفتن اونور و آزارر میده همین غم و اندوه عزیزانشون هست پس سعی کن تقدیر خدا رو بپذیری و بدونی که مرگ فقط یک سفر کی هممون دیر یا زود بهش میریم