2777
2789
عنوان

رفع سفیدی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 164251 بازدید | 94 پست
اگر زیرچهل سال باشه و ارثی نباشه بخاطر سردی بیش از حد بدن هست و افزایش بلغم در بدن که کاملا قابل درم ...

بله اونکه صد در صد

ولی اگر ازمایش دادن و مشکلی نباشه، و فقط زمینه ارثی داشته باشه راهی نیست متاسفانه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

عزیزم منم مث توام سفیدی مو رو باید پیش از سفید شدن پیشگیری کنی درمان نداله.منم سفیدام زیاده ولی از همه بدتر جلوی موهامه که زیر مقنعه و رو سری پیداست و هنوز ریشه موهام به یک سانتم نرسیده رنگش میره و معلوم میشه.راهکارش ماژیکه.اگه موهات مشکیه که ماژیک مشکیش تو بازار هست اگرم مث من قهوه ایه میتونی ماژیک ابرو مناسب رنگ موهات بگیری و هر روز اون تارارو رنگ کنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظر منم همینه  خدایی خیلی قشنگه من خیلی دوست دارم

بله ما هم سفیدی مو رو ارث داریم و اجی منم موهای سفیدش رو رنگ نکرد موهاش به رنگ طوسی و پلاتینه میخورد همه از رنگ موهاش خوششون میومد و فکر میکردن رنگ کرده از جوانی و شادابی صورت مشخصه که طرف جووونه بعضیا فکر میکنن سفیدی مو مساوی با پیری

نتیجه گرفتین شما؟ و هلیله رو چند روز در هفته بخورم؟

من خودم استفاده نکردم

اول باید مطمئن شی که مشکلی نداری و بعد مصرف کنی

پودرش رو بگیر، بریز تو کپسول خالی و بخور

بهترین راه برای خوردنش این هست

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
منم مث توام ۲۷ سالمه .موهام دارن سفید میشن.هفته ای یبار حنا میذارم توشم یه تخم مرغ و یه قاشق قهوه می ...

موهات چه رنگی میشه با حنا ؟ و میشه توضیح بدی طرز تهیه اش رو!

هلیله ی سیاه بخور روغن سیاه دونه بزن به موهات باید مداوم انجام بدی تا بعد از چند ماه نتیجه بگیری

واقعا تاثیر داره

سلام.دوستان ممنون میشم برای خوب شدن حال بابام صلوات بفرستید
من یادمه ناشتا میخوردم صبح ب صبح

نه عزیزم من پرسیدم لازم نیس

راستی شما موهات سیاه شده 

من و شوهرم دو ماهی هست می خوریم

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
نه من ادامه ندادم

آهان خخخخ پس ما خیلی پشت کار داریم

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
اره واقعا😁فرقیم کردین؟موعاتون مشکی نشده؟

میگم که از6ماه تازه شروع به نتیجه دهی می کنه خواهر

موهات چه رنگی میشه با حنا ؟ و میشه توضیح بدی طرز تهیه اش رو!

موهام یکم قرمز میشه بعددوتا حموم مث اول میشه.البته کسی باید حنا بذاره که ابدا قصد رنگ نداره ها وگرنه بعد رنگش خراب میشه

خدایا شکرت که اینقدر مهربونی