سلام دوستای گلم. من یه مشکلی دارم که واقعا افسرده میشم. فقط نخندین که چرا افسرده میشی. جلو موهای قشنگ سفید میشه ۲۸ سالمه و همیشه به ظاهرم اهمیت میدم میخواستم ازتون کمک بخوام و نمیخوام موهامو رنگ کنم چون موهام زبره هر چقدر رنگ کنم سفیدی اش بیشتر میشه. راههای سنتی بگین. فداتون
عزیزم منم مث توام سفیدی مو رو باید پیش از سفید شدن پیشگیری کنی درمان نداله.منم سفیدام زیاده ولی از همه بدتر جلوی موهامه که زیر مقنعه و رو سری پیداست و هنوز ریشه موهام به یک سانتم نرسیده رنگش میره و معلوم میشه.راهکارش ماژیکه.اگه موهات مشکیه که ماژیک مشکیش تو بازار هست اگرم مث من قهوه ایه میتونی ماژیک ابرو مناسب رنگ موهات بگیری و هر روز اون تارارو رنگ کنی
بله ما هم سفیدی مو رو ارث داریم و اجی منم موهای سفیدش رو رنگ نکرد موهاش به رنگ طوسی و پلاتینه میخورد همه از رنگ موهاش خوششون میومد و فکر میکردن رنگ کرده از جوانی و شادابی صورت مشخصه که طرف جووونه بعضیا فکر میکنن سفیدی مو مساوی با پیری
نتیجه گرفتین شما؟ و هلیله رو چند روز در هفته بخورم؟
من خودم استفاده نکردم
اول باید مطمئن شی که مشکلی نداری و بعد مصرف کنی
پودرش رو بگیر، بریز تو کپسول خالی و بخور
بهترین راه برای خوردنش این هست
هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.