نفخ یبوست یا بیرون روی از علائم اشه ولی واسه من هیچ علائمی نداشت
هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من دقيقا درد رودم از روز دوم پريودم شروع ميشه يه درد عجيبي كه انگار روده اسپاسم شده ولي خونريزي از پشت ندارم ولي كيست شكلاتي ٧ سانتي داشتم الان ١/٥ سال قرص ضد بارداري ميخورم
نه عزیزم عمل نکردم کالرداپلر مخصوص تشخیص آندومتریوز انجام دادم
هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
۳ ماه پیش بیوپسی شدم تا مشخص بشه اندو هست یا نه. جواب نمونه گیری ناکافی اومد. دوباره هفته ی پیش بیوپسی کردم ایندفعهوجوابش قطعی اندومتریوز بود. الان جاش خیلی متورم و سفت شده. قبلا قابل لمس نبود ولی الان زده بیرون