بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یعنی جراحی هم درمان قطعیش نیست؟ منم نمیتونم قرص ضدبارداری بخورم. دوتاهم بچه دارم باسزارین بدنیا اومد ...
تنها راه درمانش هیستروسکوپی هستش که خودش کلی عوارض داره یا باید باهش بسازیم تا یائسه بشیم که بازم قطعی نیست که اوت نکنه
هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
تنها راه درمانش هیستروسکوپی هستش که خودش کلی عوارض داره یا باید باهش بسازیم تا یائسه بشیم که با ...
من خیلی شدید درد دارم. الان دوساله نتونستم از ته دلم بخندم یا حتی عطسه کردنی یا داد کشیدنی نشستن پا شدن همه چیمو درگیر کرد. چون تو عضله ست. کلا در عذابم
یعنی شما رحمت رو درآوردی؟ لاپراسکوپی فقط بافت هارو خارج میکنه که میدن نمونه برداری ولی هیستروسکوپی تخلیه کامل رحم هست یعنی دیگه پریود تعطیل
هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
من خیلی شدید درد دارم. الان دوساله نتونستم از ته دلم بخندم یا حتی عطسه کردنی یا داد کشیدنی نشستن پا ...
منیزیم مصرف کن تا میتونی ویتامین دی و ب کمپلکس بخور حتماً گل مغربی مصرف کن
تخلیه رحم البته بعضی از دکترها تخمدان رو هم تخلیه میکنن منم تو زایمان یه تخمدانم رو تخلیه کردم و یکی هم کیستشو برداشتن