2777
2789
دوتا بچه دارم. دردام واقعا وحشتناکه تقریبا ۲۰ روز درماه درد دارم. واقعا زندگیمو مختل کرده. چون تو عض ...

تو خود ابن سينا، براي عمل قبلا دكترهاي خوبي بودن

تا جايي كه ميدونم! ( شايد اشتباه ميكنم) رفتن خارج از كشور

دكتر خزعلي عمل هاش خوب بود، اين اواخر شنيدم با اسكايپ تو عمل مشاركت ميكنن

غير ابن سينا

دكتر عادل شروين كارش خوبه، امريكاست، نميدونم چه وقت هايي مياد

دكتر اصف جاه هم كارش خوبه

من خودم با تحقيق هايي كه كردم اصف جاه بيشتر قبول دارم

( اينايي كه گفتم اطلاعات  ماه ها قبل هست، جديد ازشون خبري ندارم)

اصف جاه شنيدم زير ميزي ميگيره و هزينه عملش بالاست

خواستي تاپيك هاشونو سرچ كن

بتوني اطلاعات جديد كسب كني

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوتا بچه دارم. دردام واقعا وحشتناکه تقریبا ۲۰ روز درماه درد دارم. واقعا زندگیمو مختل کرده. چون تو عض ...

براي تشخيص و تعيين وضعيت

شنيدم تو همون ابن سينا دكتر پادمهر كارش خيييلي خوبه

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
ممنون عزیزم. خدا بهت سلامتی بده. برا منم دعا کن. 

الهي امين

ان شاالله همه تن سالم و دل خوش داشته باشن

ماله من فعلا تو عضله سمت راسته شکممه. همش استرس دارم نکنه جای دگ هم باشه. 

سلام عزیزم .میدونم خیلی ازش گذشته .ولی من خیلی به کمکتون احتیاج دارم ‌من ۷ ماهه درد دارم سمت راست شکمم .الان فقط کف لگن اندونتریوز دیدن و میگن شاید دردات ربط داشته باشه .شما چی کار کردین؟.دردتون همیشگی بود ؟

مادر 
من اندومتريوز روده و كل لگنم رو ماه پيش عمل كردم و كات روده هم داشتم . خيلي عمل سنگيني هست ايشالا بر ...

سلام عزیزم من اندومتریوز دارم روده امو درگیر کرده میشه یکم در مورده عملت توضیح بدی خیلی نگرانم 😔

سلام عزیزم من اندومتریوز دارم روده امو درگیر کرده میشه یکم در مورده عملت توضیح بدی خیلی نگرانم 😔

خیلی عمل سختی هست ، یه بخشی از روده کات میشه . من ۸ روز کاملا گرسنه بودم و حتی آب بم نمیدادن . نقاهتش هم طولانیه چون ترمیم روده دیر انجام میشه. ولی زودتر عملتونو انجام بدید که خدای نکرده جای دیگه رو هم نگیره

من درد شکم داشتم رفتم سونو فهمیدم تخمدان هام درگیر انرومتریوز هستن و یکیش حدودا ۴ سانته و کل تخمدان رو گرفته و عملا تخمدان چپم از کار افتاده اون یکی کوچیکتره . ترشحاتش هم باعث چسبندگی تخمدان به رحم و رحم به پشت شده ، بعدش شانسی باردار شدم و بعد زایمان جرات نکردم برم پیگیرش بشم ببینم بدتر شده یا نه . اصلا دوس ندارم پیگیرش بشه 

من درد شکم داشتم رفتم سونو فهمیدم تخمدان هام درگیر انرومتریوز هستن و یکیش حدودا ۴ سانته و کل تخمدان ...

خیلی خطرناکه که پیگیری نکردید . منم چون پیگیری نکردم به روده ام سرایت کرد