2777
2789
عنوان

مامانالطفایه لحظه بیاین

30 بازدید | 5 پست

سلام من پسرم شیش ماه وهفت روزشه یک هفته هستش فرنی باشیرگاومحلی میدم ازدیروزگلاب به روتون اسهال شده صب اسهال خونی بود بردم دکترگفت به شیرگاوحساسیت داره هم شیرخودمومیخوره هم شیرسوپرامیل الان دکترش گفت به شیرخشک خودشم حساسه بهش نده اقای دکترتونسخه نوشته پپتی جونیورمنشی پشت برگه نوشته بی بی جونیورشوهرمم رفته گرفته اومدیم خونه مادرم خووهرام دادن خورده درصورتی که این شیربرابچه های دوسالس😭😭😭چیکارکنم میترسم بدتربشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم منشی دکتراشتباهی داده بی بی جونیوربنظرت اسهالیش بیشترنمیشه 

اینو نده گلم بزار کنار شاید زیادی قوی باشه

اگه بهش نسازه اسهالش بدتر میشه

من۸نوع شیرخشک عوض کردم تا ب بچم ساخت

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
اینو نده گلم بزار کنار شاید زیادی قوی باشه اگه بهش نسازه اسهالش بدتر میشه من۸نوع شیرخشک عوض کردم ت ...

خوب پپتی جونیورنگاکردم نوشته برانوزادانی که به شیرگاوحساسیت دارن خوب پسرمنم حساسه اماداروخونه اشتباهی بی بی جونیورداده منظورمیگم الان ۳۰ سی سی خورده بنظرت اسهالیش بیشترنمیشه

خوب پپتی جونیورنگاکردم نوشته برانوزادانی که به شیرگاوحساسیت دارن خوب پسرمنم حساسه اماداروخونه اشتباه ...

اگه بهش بسازه نه 

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....