سلام من پسرم شیش ماه وهفت روزشه یک هفته هستش فرنی باشیرگاومحلی میدم ازدیروزگلاب به روتون اسهال شده صب اسهال خونی بود بردم دکترگفت به شیرگاوحساسیت داره هم شیرخودمومیخوره هم شیرسوپرامیل الان دکترش گفت به شیرخشک خودشم حساسه بهش نده اقای دکترتونسخه نوشته پپتی جونیورمنشی پشت برگه نوشته بی بی جونیورشوهرمم رفته گرفته اومدیم خونه مادرم خووهرام دادن خورده درصورتی که این شیربرابچه های دوسالس😭😭😭چیکارکنم میترسم بدتربشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اینو نده گلم بزار کنار شاید زیادی قوی باشه اگه بهش نسازه اسهالش بدتر میشه من۸نوع شیرخشک عوض کردم ت ...
خوب پپتی جونیورنگاکردم نوشته برانوزادانی که به شیرگاوحساسیت دارن خوب پسرمنم حساسه اماداروخونه اشتباهی بی بی جونیورداده منظورمیگم الان ۳۰ سی سی خورده بنظرت اسهالیش بیشترنمیشه