2777
2789
عنوان

کسی بوده مثل من...

249 بازدید | 13 پست

کسی هست که ناراحتی معده ورفلاکس داشته باشه وبخاطر ترش کردن پرزای چشایش ازبین رفته باشه برای برطرف کردنش چکار کردین

] «يا ليتني کنت معکم فافوز فوزا عظيما»

من ناراحتی معده دارم  داروی معده استفاده میکنم پانتاپرازول 40. و گاهی که شدید میشه داروهای دیگه هم بهش اضافه میشه. علاوه بر این باید تغذیتونم به شدت رعایت کنید

مشکل دنیا این است که احمق ها کاملاً بخود یقین دارند، در حالیکه دانایان سرشار از شک و تردیدند  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ناراحتی معده دارم  داروی معده استفاده میکنم پانتاپرازول 40. و گاهی که شدید میشه داروهای دیگه ...

دکترم گفت باید سبک زندگیتو تغییر بدی.گرم مزاج بودی وبخلطر رعایت نکردن سرد شدی 

] «يا ليتني کنت معکم فافوز فوزا عظيما»
دکترم گفت باید سبک زندگیتو تغییر بدی.گرم مزاج بودی وبخلطر رعایت نکردن سرد شدی 

الان باید معده رو گرم کنید. از مصرف گوشت  گاو گوساله کاهو خیار گوجه فرنگی سبزیجات خام مخصوصا تربچه و تره و پیاز و سیر و همینطور فست فودها و غداهای آماده و کنسروی غذاهای پر ادویه و ترشیجات و سرخ کردنی ها  حتما پرهیز کنید 

مشکل دنیا این است که احمق ها کاملاً بخود یقین دارند، در حالیکه دانایان سرشار از شک و تردیدند  

عزیزم این شدت که شما رفلاکس دارین شربت آلمینیوم به تنهایی اصلا اثر نمیکنه  

جوشونده آویشن درست کنید و با یه قاشق چایخوری عسل شیرین کنید و روزی تا 3 بار بخورین. که آویشن باعث میشه پرزهای از بین رفته دوباره به وجود بیان. 

امیدوارم تونسته باشم بهتون کمکی بکنم عزیزم  انشالله با مراعات هر چه زودتر بهبود پیدا کنید