2777
2789

بچه ها میشه بهم بگین شما صدای قلب بچه هاتونو کی شنیدین من دیروز رفتم دکتر گفت جنین تشکیل شده و میبینه ولی هنوز قلب نداره گفت یه هفته عقبه جنین، گفته هفته بعد برو سونو برای شنیدن صدای قلبش ، خیلی نگرانم استرس دارم نکنه قلبش تشکیل نشه 

خدایا بابت هدیه گرانبهات ازت ممنونم،پسر عسلم بیصبرانه من و بابا منتظریم دستای کوچیکت رو بگیریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی زود رفتی.منم دقیفا شش هفته و چهار روزم بود نشنیدم .باید بذاری هفته هشت.سونوگراغیه احمق بهم گفت پوچه .دو هفته کارم گریه بود و دعا تا هشت هفتگی صداش شنیدم.نگران نباش

برای شادی روح پدرم صلوات ممنون🙏
زود رفتی خو 

خود دکتر گفت بیا ، این دکترا از همه بیشتر ادم رو نگران میکنن 

خدایا بابت هدیه گرانبهات ازت ممنونم،پسر عسلم بیصبرانه من و بابا منتظریم دستای کوچیکت رو بگیریم

سونو داخلی اگه انجام داده بودی میشنید اما سونو شکمی مشخص نیست. من اول سونو شکمی کرد نشنید بعد سونو داخلی کرد شنید صداشو

خدایا رضایم به رضای توخودت کاری کن که میدونی به صلاحمه و عزیزانم خوش حال میشن. 
منم دقیقا ۶ هفته و چهار روز رفتم نشنیدم ولی اخر هفت هفته شنیدم😍😍😍

ای جووونم، حالا نوشته 4 دی برم یعنی اول 8 هفتگی ،

ول کن این دکترا کارشون همینه،

یادمه من باردار بودم رفتم دکتر، همون اول بهم گفت حالا معلوم نیست اصلا بارداری سالمی داشته باشی یا نه، شایدم پوچ باشه😑 همون موقع دکترمو عوض کردم

به من گفته ۱۰ روز دیگه برم میشه ۶ هفته سه روزم مطمئنم صداشو نمیشنوه دوباره میکه هفته هشتم بیا.دیروز کلی سرچ کردم خیلی ها تاپیک زدن مثل شما نگران بودن بعد دوباره رفتن سونو صدای قلب رو شنیدن