بچه ها میشه بهم بگین شما صدای قلب بچه هاتونو کی شنیدین من دیروز رفتم دکتر گفت جنین تشکیل شده و میبینه ولی هنوز قلب نداره گفت یه هفته عقبه جنین، گفته هفته بعد برو سونو برای شنیدن صدای قلبش ، خیلی نگرانم استرس دارم نکنه قلبش تشکیل نشه
خدایا بابت هدیه گرانبهات ازت ممنونم،پسر عسلم بیصبرانه من و بابا منتظریم دستای کوچیکت رو بگیریم
واقعا متاسفم ، میشه بهم بگین سقط چه جوریه به خونریزی میفته طرف؟
نه عزیزم از بس منو فرستاد سونو وازینال لکه بینی کردم بعدم بچه تو شیکمم از بین رفت رشدش منفی شد مجبور شدم قرص بخورم برای سقط خیلیا بهم گفتن نرو انقدر سونو ولی من بحرف دکتر احمقم گوش کردم هنوز یادم میوفته غمم میگیره
دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤
آخی عزیزم میدونم باید خیلی سخت باشه و خدا رو شکر تونستین مقاومت کنین ایشالا بازم دلت شاد میشه و غمش ...
ممنون گلم شما هم انشالله یه نینی سالم و صالح میاد بغلت نگران نباش
دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤
عزیزم میشه بگی چی شد آخر ؟ چندهفتگی صدای قلبشو شنیدی؟
هربار میرم حرم امام رضا جانم برای همه عزیزانی که در آرزوی مادرشدن هستن دعامیکنم باشد که خدای مهربانم یکی ازین فرشته هارو قسمت من هم بکنه😊 ۷مین ماه اقدامم و امیدوارم به رحمت بی منتهایش🌹بارداری اولم در هفته هشتم منتهی به سقط شد😞 اما ناامیدی در درگاه الهی راهی ندارد😊۱۷/۱۰/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد😍خدایا سالم بیارش توبغلم، ۲۴شهریور۱۴۰۳دخترم آلاء متولدشد🥰خدایاشکرت