2777
2789
عنوان

صدای قلب بچمو توی شش هفته و 4 روز نشنیدم نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 3523 بازدید | 41 پست
اشتباه نکن بزار آخر هشت برو منم دکترم انقدر سر همین تشکیل قلب منو فرستاد سونو تا بچم سقط شد

واقعا متاسفم ، میشه بهم بگین سقط چه جوریه به خونریزی میفته طرف؟

خدایا بابت هدیه گرانبهات ازت ممنونم،پسر عسلم بیصبرانه من و بابا منتظریم دستای کوچیکت رو بگیریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا متاسفم ، میشه بهم بگین سقط چه جوریه به خونریزی میفته طرف؟

نه عزیزم از بس منو فرستاد سونو وازینال لکه بینی کردم بعدم بچه تو شیکمم از بین رفت رشدش منفی شد مجبور شدم قرص بخورم برای سقط خیلیا بهم گفتن نرو انقدر سونو ولی من بحرف دکتر احمقم گوش کردم هنوز یادم میوفته غمم میگیره 

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
من هفته ی7رفتم گفت صدای قلبش نمیاد. 1هفته مردم و زنده شدم ازغصه. هفته 8رفتم صدای قلبش شنید الان ازکل ...

ای جووونم خدا حفظش کنه واقعا چه پروسه ای هستش ها همش از الان تا اخر عمر باید حرص و جوش بچه بخوریم هر روز یه نگرانی 

خدایا بابت هدیه گرانبهات ازت ممنونم،پسر عسلم بیصبرانه من و بابا منتظریم دستای کوچیکت رو بگیریم
نه عزیزم از بس منو فرستاد سونو وازینال لکه بینی کردم بعدم بچه تو شیکمم از بین رفت رشدش منفی شد مجبور ...

آخی عزیزم میدونم باید خیلی سخت باشه و خدا رو شکر تونستین مقاومت کنین ایشالا بازم دلت شاد میشه و غمش رو فراموش میکنی 

آخی عزیزم میدونم باید خیلی سخت باشه و خدا رو شکر تونستین مقاومت کنین ایشالا بازم دلت شاد میشه و غمش ...

ممنون گلم شما هم انشالله یه نینی سالم و صالح میاد بغلت نگران نباش  

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
برا منم ب مامانم گفتن قلب ندارع نامه کورتاژ دادن بهش مامان بزرگم بهش گف یه هفته صبر کن مامانم صبر کر ...

عزیزم ، چقدر خوب از زبون یکی از بچه ها هم شنیدیم ، خدارو شر که سالم اومدی توی بغل مامانت و بزرگ شدی 

ای جووونم خدا حفظش کنه واقعا چه پروسه ای هستش ها همش از الان تا اخر عمر باید حرص و جوش بچه بخوریم هر ...

بله پدرومادرشدن خیلی کارپراسترسی هست. صدای قلب میشنوی بعد غربالگری. غربالگری میگن ریسک سندروم دان داره  استرس میکشی میری سل فری میدی  تاکوچیک غصه غذا خوردنشون وبزرگ میشه یه جوردیگه و.......  دورازجونتون  من میگم مادر میمیره هم اون دنیا نگران بچه اش هست.      من سراین بچه دوم گفتن ریسک سندروم دان داره چقدر غصه خوردم سل فری دادم گفتن مشکلی نداره. .دنیا امد 10روز بیمارستان خوابید ریه اش عفونت کرد. من مردم دیگه. اما الان سالم و سلامت خداروشکر. شماهم  قوی باش روحیه ات ببربالا. 

عزیزم میشه بگی چی شد آخر ؟ چندهفتگی صدای قلبشو شنیدی؟

هربار میرم حرم امام رضا جانم برای همه عزیزانی که در آرزوی مادرشدن هستن دعامیکنم باشد که خدای مهربانم یکی ازین فرشته هارو قسمت من هم بکنه😊 ۷مین ماه اقدامم و امیدوارم به رحمت بی منتهایش🌹بارداری اولم در هفته هشتم منتهی به سقط شد😞 اما ناامیدی در درگاه الهی راهی ندارد😊۱۷/۱۰/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد😍خدایا سالم بیارش توبغلم، ۲۴شهریور۱۴۰۳دخترم آلاء متولدشد🥰خدایاشکرت