2777
2789

منمواسخ پسرم پختم 

اینجوری

نخود لوبیا عدس و گندم رو جدا جدا خیس کردم و پختم بع ش پیازداغ و نعنا داغ درست کردم همه رو باهم قاطی کردم و اینارا ریحتم توش باکشک و پسازو نعناهم تزیین کردم همه خیلی دوس داشتن خیلی خوشمره شده بود

اون بالا سرچ کن اش دندونی از تاپیک های قبل میاره

قدیما پگاااه بودم،تازگیا شاهزاده مصر،بعد این نمیدونم چی خواهم بود..                                                       Թող պարեմԵս պարում եմԵս պարում եմ                                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گندم و تمام حبوبات به جز لپه و چشم بلبلی و خیس کردم گذاشتم پخت با سیرابی و قلم  عدس و ماش هم که زود میپزه دو ساعت به اخر پخت ریختم 

من از شب گذاشتم تا فردا ظهرش خیلی عالی شده بود

چون سیرابی توش بود اولش پیاز داغ کردم و زردچوبه زدم و بقیه مواد و ریختم برای تزیینش هم با پیاز و نعنا داغ و کشک شکل دندون روی آش و‌تزیین کردم

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...

منم جمعه میخوام برای دخترم درست کنم

گندم و. یک روز قبل خیس کن

حبوبات هم خیس کن ( نخود ، لوبیا و عدس)

لوبیا هم معمولا همه جور لوبیا میریزن  ماش هم بعضیا میریزن

حبوبات و جدا بپز

پیاز داغ کن زردچوبه و نمک بزن گندم و بزار بپزه و نیم ساعت آخر حبوبات و بریز توش با پیاز داغ و نعنا داغ بخورید

میتونی آب قلم هم بریزی توش