2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره سزارین می کنن ولی طبیعی فکر نکنم 

کلا مساله رفع موی زاید برای سزارین بیشتر مطرحه به نظرم . چون ناحیه ای که مورد بخیه قرار میگیره اطرافش پر از موهای زائده که اگر در حین بخیه برن زیر باعث عفونت میشه واسه همین انقدر حساسن . در طبیعی ناحیه بخیه مو نداره اطرافش هم مساله ای نیست . قضیه زیبایی و تمیزی نیست مساله   خطر عفونته

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
کلا مساله رفع موی زاید برای سزارین بیشتر مطرحه به نظرم . چون ناحیه ای که مورد بخیه قرار میگیره اطراف ...

اره من زده بودم ولی بازم بیمارستان برا سزارین ژیلت زدن فقط یه خط زیر شکم 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

در کل همچین چیزی هست  دلم برای خودمون میسوزه😔

دکتر من گفته بود اگه چهار روز قبل زایمان غذاهای سفت نخوری یا کم بخوری یه روز قبلشم سعی کنی فقط اب میوه بخوری این اتفاق نمی افته هر چند اخرش سزارین شدم 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

وای راس میگی؟؟؟ مدفوع خارج میشه؟؟؟!!!😨چقد سخته این زایمان!!!

ن بابا واسه همه ک نه

من شبش شاممو خوردم صبحم صبحونه خوردم

دیگه دردم شدیدتر شد نتونستم چیزی بخورم تا 2 نصف شب ک زایمان کردم این اتفاق نیفتاد برام

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

بله. 

اووووووو... همچین گفتی فک کردم طبیعی بودی.. منظور استارتر طبیعیه عزیزم... سزارین که خجالت نداره.. از استخوان شرمگاهی به بالا لازمه... طبیعی سخته که پایین رو نمیبینی و کل بالا و پایین باید تمیز باشه تازه دوباره درمیاد با اون برشها نمیتونی تا چند وقت تمیز کنی..