2777
2789
منم خجالت میکشیدم ولی باخودم گفتم مامانم منودنیا اورده بزرگم کرده چ اشکال داره الانم داره کمکم میکنه ...

آخیی .عزیزم.خدا مامانتو حفظ کنه

برای خودم تاپیک میزنم.گاهی از طرف دوستم تاپیک میزنم گاهی سوالای دخترمو   میپرسم.اگه تناقض تو تاپیک هام میبینین دلیلش اینه🌹😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای بچه ها یکی از دغدغه های منم همین موضوعه تو زایمان طبیعی که تاریخ دقیق نمیدونبم همیشه باید ژیلت ...

منم دو تا دغدغه اصلی دارم: یکیش همین بحث شیو کردن و دیگری خیلی عذر میخوام در حین زور زدن مدفوعت خارج بشه...

خدایا نزار امیدم ناامید بشه، سپردمش به خودت...
منم دو تا دغدغه اصلی دارم: یکیش همین بحث شیو کردن و دیگری خیلی عذر میخوام در حین زور زدن مدفوعت خارج ...

مدفوع و ادرار که من شنیدم خیلی طبیعیه

ولی شکل زشت اونجا رو نمیتونم ازش بگذرم😭

خدایا ممنونم قدرت پذیرش نداشته هام رو بهم دادی

من بار اول با پودر انجام دادم بازم بیمارستان اون محدوده رو که لازم بود برای سزارین ژیلت کشیدن گفتن قانونه بار دوم که اورژانسی شدم تا سزارینم قطعی شد اولین کار به خانم خدماتی اومد با ژیلت انجام داد فقط محدوده ای که لازم بود نه کامل 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
😑وای چقد بد من خیلی خجالت میکشم 

کدوم بیمارستان انقد با کلاسه من ندیدم تا حالا کسی بگه این کارو بکنن 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

من بار اول با پودر انجام دادم بازم بیمارستان اون محدوده رو که لازم بود برای سزارین ژیلت کشیدن گفتن ق ...

اره سزارین می کنن ولی طبیعی فکر نکنم 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن