2777
2789
عنوان

ب نظرتون اشتباه کردیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 62 پست
رو بچه هاشم اینقد حساسه  چندوقت پیش ک جای من گزاشته بودشون وقتی برگشت میگه الهی بمیرم یک شونه ...

وا عجب ادمی

فک کنم بد ده روز برگرده بگه اخی چقدر لاغر شدی کسی چیزی نداده بخوری

میشه برا حاجتم صلوات بفرستید🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس فامیل و خواهر و برادر به چه دردی میخوره اگه به درد این روزا نخوره😕😕😕 در ضمن اگه قراره اتفاق خ ...

بعد میگن تک فرزندی بده.والا خیلیم خوبه .خیالت راحته که خودتی و خودت.تو این زمونه هیشکی به درد هیشکی نمیخوره

پس فامیل و خواهر و برادر به چه دردی میخوره اگه به درد این روزا نخوره😕😕😕 در ضمن اگه قراره اتفاق خ ...

ببین من خواهرکوچیکشونم

خواهربزرگترم و یک برادره دیگه ام اینجاین

ولی شوهرم از رفتار زنداداشم خوشش نمیاد و نمیخاد بیشتر ازین کاری براش بکنه چون سال ب سال نه دعوتمون میکنه 

نه یک تعارف ک بیایین خونمون

هرکاری هم واسش بکنیم اصلللللننن دهنش ب تشکر باز نمیشه

بی من نتوانی این خط و نشان  

وای زن داداشی که اینجوری رفتار کنه پس فردا بیاد ببینه بچش یه کیلو کم کرده هی میخواد بشینه ور دل داداشت و تو گوشش اَراجیف بخونه😂 

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺

اخه تو مشهد کلی دکتر خوب هست خانم فقططط میخاد بره شیراز همینجا عمل کنه خب 

ساده ای ها اینا برا لیزر نمی رن شیراز بعدم عمل چشم اونجوری نیست که طرف ده روز بیوفته رخت خواب 

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم

والا من هرچیم تو گوش شوهرم پچ پچ کنم اخرش چیزی که خودش میدونه درستع رو انجام میده .... بعضی مردا چقد زن زلیلن خدایییشششش

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺

اخه تو مشهد کلی دکتر خوب هست خانم فقططط میخاد بره شیراز همینجا عمل کنه خب 

شیراز قطب پزشکیه و بهترین دکترارو داره مخصوصا چشم! رفتارش درست نیس ولی اینک کجا میخاد بره هم ب شما مربوط نیست

نه اتفاقا کارخوبی کردین  مشکل ما همیشه ازاونجاییه که وقتی که باید میگفتیم نه نگفتیم.حالا کارندارم خیلی مواقع آدم مراعات میکنه نه نمیگه ولی باشرایطی که گفتی کار درست و کردین.دیگه م بهش فکر نکن