2777
2789
عنوان

ب نظرتون اشتباه کردیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 62 پست
شیراز قطب پزشکیه و بهترین دکترارو داره مخصوصا چشم! رفتارش درست نیس ولی اینک کجا میخاد بره هم ب شما م ...

ب من مربوط نیس منم هیچ حرفی نزدم اصلن تاب حال یکبارم دخالت نکردیم ولی نباید ب خاطر تصمیمش بقیه رو تو زحمت بندازه

بی من نتوانی این خط و نشان  

بچه شو بذاره پیش مامان و باباش ولی باز دارم می گم کار عروستون لیزر چشم نیست اصلا دلیل نداره بره شیراز اولا مشهد ب اندازه کافی دکتر خوب داره و برا خودش کلانشهریه دوما چرا شیراز بره که تونقد دوره بخواد بره دکتر بهترم می ره تهران که وسط راه مشهد و شیراز اینا ی عمل دیگه دارن یا ی کار دیگه

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اخلاقیاتی که توصیف کردی پس بهتره که جواب رد دادی، زن داداشت خواهر یا برادر یا نادر نداره؟ معمولا ...

با مادرو پدرش میخاد بره 

خواهراش شهرستانن

بعدشم خودش از بچگی عینکیه نمیتونه صبر کنه تا تابستون ک لاقل بچش مدرسه نداشته باشه رفت وامدش راحتتر باشه

مامان منم چشمش  عمل کرد اولا همون شب مرخص شد اومد خونه دو سه روز استراحت کرد ولی بعدش حالش خوب بود فقط تا یک ماه نباید اشپزی می کرد ولی اینکه ده روز بخواد بستری شه نه

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم
با مادرو پدرش میخاد بره  خواهراش شهرستانن بعدشم خودش از بچگی عینکیه نمیتونه صبر کنه تا تابستو ...

اینجوری که چن میلیون فقط پول هتلشون می شه واقعا چرا بره شیراز اینجا عمل کنه مادر خودشم بچه رو نگه داره

بچه شو بذاره پیش مامان و باباش ولی باز دارم می گم کار عروستون لیزر چشم نیست اصلا دلیل نداره بره شیرا ...

😐اطلاعاتتون از دکترا رو کامل کنید بعد حرف بزنین پس اینایی ک از کشورای دیگ میان شیراز دکترم بخاطر دکتر نمیان لابد 😐 بعدم انقد جو ندین

کسی که اینقد چیزیو بی منتی میکنه یک قدمم نباید برداری حالاااا زن داداشت بد چرا داداشت قدر خواهرشو نم ...

واقعا خودم خسته شدم اخر هفته ها بچه هاش همش اینجان و من نمیتونم جایی برم ب بهونه ی اینکه میخان با دخترم بازی کنن چارشنبه میان جمعه ها میرن

بچه های شیطونی هم هستن همه خونه رو بهم میریزن ولی بازم هیچی نگفتیم ولی دیگه ده روز خیلیه عصابشو نداریم

😐اطلاعاتتون از دکترا رو کامل کنید بعد حرف بزنین پس اینایی ک از کشورای دیگ میان شیراز دکترم بخاطر دک ...

اطلاعاتم کامله می گم مامان خودم عمل کرده جفت چشماشو پدر شوهر و پدر بزرگمم عمل کردن همین طور مادربزرگم شما نمی خواد نخود اش بشی بپری وسط حرف من باهات حرف نزدم من

بچه شو بذاره پیش مامان و باباش ولی باز دارم می گم کار عروستون لیزر چشم نیست اصلا دلیل نداره بره شیرا ...

خواهرمم میگه واسه گشت و گزار میخان برن

چون مامانش هم باهاشه

خواهرمم میگه واسه گشت و گزار میخان برن چون مامانش هم باهاشه

چی بگم حداقل بیاد تهران عمل کنه که زودترم برگرده راهشم نصف راه شیرازه 

واقعا خودم خسته شدم اخر هفته ها بچه هاش همش اینجان و من نمیتونم جایی برم ب بهونه ی اینکه میخان با دخ ...

وااای این دیگه خیلییییی رو داره ... بابا بی خیال یه بار نع بگو ی عمر راحت باش

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺

مسافرت دسته جمعیه یا عمل قلب باز؟ با پدرشون برن مادرشون بمونن مواظب بچه هاش باشن

واقعااا... اون که یه ایل ادم میخواد باهاش بره بچه هاش رو ببره باهاش .

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺