2777
2789
عنوان

ب نظرتون اشتباه کردیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 62 پست

چ بی منطقه داداشت 

ول کن بابا محل نده خودش اشتی میکنه 

انقدر همیشه دو دادی فک میکنه وظیفتوته

لطفا برای سلامتی نی نیم ی صلوات بفرس خداجونم لطفا نی نی مونو سالم بذار بغلم تو همیشه بهترینهارو برام خواستی الانم ب لطف بی کرانت امیدوارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مسئولیت که داره اما خب نمیدونم...منم بودم خیلی ناراحت میشدم

اخه تو مشهد کلی دکتر خوب هست خانم فقططط میخاد بره شیراز

همینجا عمل کنه خب 

بی من نتوانی این خط و نشان  

اول که ۱۰ روز برا عمل لیزر زیاده ها اخه نهایت سختیش ۳ روز باشه به نظرم زن داداشتون باید بره عمل کنه و برگرده سر زندگیش نهایت شما برید بهش سر بزنید و اگه کاری چیزی هست انجام بدید ولی اینکه ۱۰ روز بچه هاشو بزاره پیش شما اشتباهه منم بودم قبول نمیکردم

میشه برا حاجتم صلوات بفرستید🥰
چ بی منطقه داداشت  ول کن بابا محل نده خودش اشتی میکنه  انقدر همیشه دو دادی فک میکنه وظیف ...

هرکاری میکنیم یک تشکر ساده خودش یا خانمش انجام نمیدن واسه همین شوهر منم ازونا دلسرد شده

اخه تو مشهد کلی دکتر خوب هست خانم فقططط میخاد بره شیراز همینجا عمل کنه خب 

دیگه اونش که اصلا مربوط به شما نیست...بچه هاشم‌که نگه نداشتی پس دیگه اصلا نظری نده که داداشت رو کلا از دست میدی

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

اگر زن داداشت منطقی فکر میکرد این کارو نمیکرد... چون بالاخره تو ازدواج کرذی شاید شوهرت راضی نباشه ... 

میسپارد به مادر شوهر یا مامان خودشون 

و واقعا این دور و زمونه نمیشه مسئولیت کسیو قبول کرد 

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺

اخه تو مشهد کلی دکتر خوب هست خانم فقططط میخاد بره شیراز همینجا عمل کنه خب 

ببخشیدیه سوال خارج ازتاپیکتون میپرسم شمامیدونیدهزینه ی عملشون چندمیشه؟

لطفالایک نکنید،ممنون
اول که ۱۰ روز برا عمل لیزر زیاده ها اخه نهایت سختیش ۳ روز باشه به نظرم زن داداشتون باید بره عمل کنه ...

رو بچه هاشم اینقد حساسه 

چندوقت پیش ک جای من گزاشته بودشون

وقتی برگشت میگه الهی بمیرم یک شونه ب موهات کسی نزده

پس فامیل و خواهر و برادر به چه دردی میخوره اگه به درد این روزا نخوره😕😕😕

در ضمن اگه قراره اتفاق خاصی تو خونه بیفته برا خودت و بچه های خودتم میفته.و حتما برادرت و خانمش این ریسکو پذیرفتن و به شما اعتماد دارن که بچه هاشون رو سپردن بهتون.

یه چیز دیگه....

اصلا چرا شوهرت باید تو این مساله خودشو بندازه وسط؟

اگه جریان واسه بچه ها برادر ایشون بود بازم شما زنگ میزدی و ردشون میکردی؟؟؟

امضا🤔
عموگفت فدات

جدی! دوبارم نگاه کردما .

چشم پزشک واجبم 😀

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.