2777
2789
عنوان

به نظرتون حق با منه یا شوهرم؟

736 بازدید | 41 پست

دوستان سلام.

سوالم در مورد برخورد جاری محترمه.

من دوتا بچه کوچولو دارم.

یکی تقریبا دوساله یکی هم هشت ماهه.

بیشتر شبا ما داستان داریم‌.خونمون هم خیلی کوچیکه.کلا پنجاه متر و یه اتاق و ...

من هر کاری بکنم بازم هرچند شب یکیشون شب بیدار میشه گریه زاری گاهی اون یکی رو هم بیدار میکنه.

الانم چند وقته دخترم ر  از شیر گرفتم.

خوب بچه ای که از سیر میگیرن شبا اذیت میکنه دیگه.

ساختمون ما هم طایفه شوهرن کلا.

طبقه بالایی ما خونه جاریمه که بخاطر وضعیت استاندارد ساخت و ساز مملکت،تمام سر و صدای خونه هامون توی خونه اون یکیه.

جاریم هر وقت که بچه هام اینجوری بشن فرداش بی ب و برگرد یه تماس تلفنی میگیره و میگه چقدر گریه کردن چقدر الن بلن.نخوابیدیم.منم همش شرمندم بخدا.حلال کنید بچه ان دیگه.

خو شون هم بچه دارن.بچه اونا هم گاهی گریه میکنه.ولی چون بچشون بزرگتره و گیر دوتا بچه رو هم نیفتادن خوب اوضاعش بهتر از منه.

جاریم گاهی همون شب اس مس میده.

منم جز شرمندم ببخشید حرفی ندارم.خوب چکارشون کنم.

وقتی به شوهرم میگم زن داداشت هربار اینا رو میگه من ناراحت میشم.

کاش غریبه بودن.والا غریبه شاید بهتر درک کنه که بچه شبا اذیت داره.هر روزم نمیخواست که بهم زنگ بزنه تا شرمندم کنه.

شوهرم میگه نه حرفاش بی منظوره و فقط به قصد مراوده است.تو حق نداری ناراحت باشی.

واقعا شما بودین لااقل ته دلتون نمیگفتین کسی که کمکم نمیکنه مثلا فامیل هستین.لااقل اینقدر هم به روم نیارین؟!واقعا نباید اصلا ناراحت بشم؟خیلی عادیا کارش؟

من یک نامادری هستم.نامادری ها مادرانی هستند که به اندازه یک مادر و حتی بیشتر انرژی صرف میکنند اما هرگز به اندازه یک مادر ستایش نمیشوند.نه تنها ستایش نمیشوند که حتی گاهی ...اما خدایی دارم که قدردان من است...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه حق با خانوماس

ههههه

من یک نامادری هستم.نامادری ها مادرانی هستند که به اندازه یک مادر و حتی بیشتر انرژی صرف میکنند اما هرگز به اندازه یک مادر ستایش نمیشوند.نه تنها ستایش نمیشوند که حتی گاهی ...اما خدایی دارم که قدردان من است...

ناراحت نمی شدم چون اون حق داره سر صدای بچه اذیتش می کنه من که اینجوریم ب صدای گریه بچه بدجوری بدجوری اعصابم ب هم می ریزه 

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم
تو هم اس مس بده بگو چهار دیواری اختیاری😐😐

اخه نمی شه گه بالاخره باید قوانین کلی رعایت کرد که خب اسی نمی تونه حداقل باید عذرخواهی کنه دیگه تا بچه هاش بزرگ شن

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم

جاریت حق داره واقعا هرشب هرشب گریه بچه رو مخ هست .اما کاری هم از دست شما بر نمیاد. مجبوری حرف هاشو از این گوش بگیری از اون گوش درکنی تا بچه هات بزرگ بشن

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری
تو هم اس مس بده بگو چهار دیواری اختیاری😐😐

نه من نمیخوام دعوا درست کنم.

خانواده شوهرم کلا شرن.اصلا نباید کسی بهشون بگه ازتون ناراحتم و اینا.یا حرفی بزنه که خدای نکرده خاطرشون مکدر بشه.

من فقط بدونم واقعا من حق دارم و شوهرم مثل همیشه صرفا چون فک فامیلاشن طرفشونه برام کافیه.

والا من اگه به جاریم بگم بالا چشت ابروه اول همه شوهرم به خدمتم میرسه.

دقیق بهت چی میگه شاید قصدی نداره

منم نمیگم قصد خاصی داره.ولی هربار بدون مبالغه هربار که بچه هام نمیخوابن به ار روشی هست میگه ما هم دیشب با صدای بچه هات نخوابیدیم.

من میگم این یه جو  بیشعوریه.خوب بچن.چی میشه هیچی نگه و همش به رومون نیاره؟

درک و شعورم خوب چیزیه گریه بچه که دست خود آدم نیست حالا اگه بچه ها بدو بدو میکردن میگفتم تو مقصری ولی آخه بیقراری بچه رو که نمیشه جلوشو گرفت تو هم زنگ زد بگو میخوای خفشون کنم ؟؟

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

اون خب شاید واقعا اذیته ولی خب اینام بچن نمیشه ک بکشیشون جاریت دیگه میدونه نمیشه با بچه کاری کرد لزومی نداره هی بگه یبار دیگه ک گف نگو شرمندم بگو چیکارشون کنم بکشم؟خب بچن نمیفهمن. بعدم برات مهم نباشه باید تحمل کنی تا بزرگ شن 

درسته سروصدا اذیت کننده اس ،ولی وقتی آدم‌زندگی اپارتمانی میکنه باید بدونه یه چیزایی غیرقابل کنترله و باید تحمل کنه،مثل سروصدای طبیعی بچه 

بله بچه بزرگتر باشه مدام بدوبدو کنه ادم باید تذکر بده پدرومادرش باید شعورشون برسه که مثلا ساعات استراحت همسایه ها بچه هاشون رو اروم کنن

ولی بچه زیر ۲ سال که تحت کنترل ما نیست

ول کن محل نذار ،دیگه هم‌عذرخواهی نکن هرروز ،هفته ای یه بار بگو ،بله شرمنده ایم ولی چاره ای نیست و تحت کنترل ما نیست،ممنون که درکمون میکنین

روزای دیگه اصلا جواب نده اس ام اساشو ،تلفنم زد گله کرد عیچی نگو فقط،سکوت کن یا فقط بگو بله بله