2777
2789
عنوان

به نظرتون حق با منه یا شوهرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 41 پست
تو هم اس مس بده بگو چهار دیواری اختیاری😐😐

واییی با این موافقم ی بار بزن تو دهنش اصن نزار حرف بزنه خیلی جدی جوابشو بده ک دیگ از این حرفا نزنه

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍

والا حق دارن ناراحت بشن چون خوابشون بهم می‌خوره ولی حق ندارن هی زنگ زنگ که آره ما نخوابیدیم

والا نفهم نیستی ک دور از جون میتونی بچت گریه هاش مزاحم بقیه اس ولی بچس اسمش روشه چ کنی؟؟؟ 

نهایت فرهنگ یه آدمه که تو جاهای عمومی یا توو عالم همسایگی یا جاهایی مثل رستوران بیمارستان آزمایشگاه شهر بازی هرجایی گریه ی بچه های کوچیک ک نمیفهمن رو تحمل و درک کنه... نمیشه چون بچه داریم نریم اینجور جاها یا دهن بچه رو چسب بزنیم ک

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من نمیخوام دعوا درست کنم. خانواده شوهرم کلا شرن.اصلا نباید کسی بهشون بگه ازتون ناراحتم و اینا.یا ...

عزیزم حق با توعه ولی یعی کن ی جوری ب جاریت بفهمونی ک اینا بچن ادم بزرگ ک نیست بگی بخابید شبه زشته دیگ  ه مجبوردن تحمل کنن تا این عادت از سر بچه هات بره 

خودتونم سعی کنید رواز نزارید بچه هاتون زیاد بخابند تا خسته شن شب راحت بخابن

جاریت حق داره واقعا هرشب هرشب گریه بچه رو مخ هست .اما کاری هم از دست شما بر نمیاد. مجبوری حرف هاشو ا ...

ولی من فکر میکنم این نشونه بیشعور و بی درک بودنه.

من هروقت صدای بچه هاش وقت و بیوقت بیاد یا از چیزی مشابه این‌ناراحت بشم به خودشون نمیگم.اگر بدونم نمیتونن کاری کنن.اگر بچه بزرگ‌ باشه و بشه بهش تذکر داد خوب آره.

ولی به نظر من این کارش باعث میشه ما فقط مثل یه غریبه باشیم با هم.

من یک نامادری هستم.نامادری ها مادرانی هستند که به اندازه یک مادر و حتی بیشتر انرژی صرف میکنند اما هرگز به اندازه یک مادر ستایش نمیشوند.نه تنها ستایش نمیشوند که حتی گاهی ...اما خدایی دارم که قدردان من است...

نه گلم ب دل نگیر جهت هم دردی داره پیام میده شاید با کمی چاشنی جاری گری  احتمالا اونام میگن کاش شما غریب بودین با تو این ساختمون نبودید الله و علم    حق باشما هست ولی خب برای اینکه شوهرت طرفت باشه از اونا بد نگو  یجوری زیر زیر کی بگو کاش از اینجا میرفتیم اینقدر بچه ها باعث اذیت و شرمندگی نمبشدن ک شوهرت همیشه حق و ب شما بده خانم زرنگ باش 

......................................................................... 

خب واقعا انتظار داری شوهرت چیکار کنه؟؟؟

بگه گوه خورده مسیج میده یا به روت میاره؟یا بره دعوا کنه باهاشون..مجبوره برای اینکه یه چیزی گفته باشه مثلا قاعله رو ختم کنه این حرفو بزنه....😂 

کار خوبی نمیکنه جاریت ولی خب گاهی مردم درک ندارن یادشون میره که خب چیکار کنه نوزاده دیگه!!!

ولی یه چیزی که به شوهرت این چیزارو بگو چون فایده نداره که بازم میگه نه منظور نداره شمام حرصی میشی نه به جاریت  بگو ببخشید....از بس گفتی شرمنده ام و فلان براش حق شده این کارش....این دفعه مسیج زد یا زنگ زد بگو والا شما خودت بچه داشتی و بزرگ کردی بهتر میتونی بفهمی که بچه داری همینه ..انتظار نداری که تو دهن بچم چیزی بذارم خفه شه؟؟؟ یا بگو میتونی پنبه بذاری تو گوشت😂خلاصه مودبانه جوابشو بده نگو شرمنده و فلان به حد کافی مراتب شرمندگیتو ابراز کردی

اون خب شاید واقعا اذیته ولی خب اینام بچن نمیشه ک بکشیشون جاریت دیگه میدونه نمیشه با بچه کاری کرد لزو ...

من چند نفر رو میشناسم که دوقلو داشتن یا شرایط اینجوری همسایه ها وقتی صدای بچه ها اینجوری میاد میومدن میگفتن آقاتون بره خونه ما و زنه میومد کمک اون مادر دست تنها.

میدونم نمیشه از کسی توقع خاصی داشت.

ولی شعور اینا کجا و شعور طایفه شوهر من کجا.

من یک نامادری هستم.نامادری ها مادرانی هستند که به اندازه یک مادر و حتی بیشتر انرژی صرف میکنند اما هرگز به اندازه یک مادر ستایش نمیشوند.نه تنها ستایش نمیشوند که حتی گاهی ...اما خدایی دارم که قدردان من است...
وظیفش نیس سکوت کنه جاریت، ولی انسانی‌ش اینه ک اینقد ب روت نیاره.. تو هم یکبار بهش بگو چاره ای ندارمو ...

دقیقا منم منظورم همون بحث انسانیشه.

واقعا اینقدر سخته یه دقیقه خودشو جای من بذاره؟

شوهرت کمی تند رفت که گفت حق نداری ناراحت بشی   ولی منم مثل تو هستم دوتا بازیگوش دارم که وقتی میخوابن اصلا بهشون نمیاد اینها همون زلزله های خونه اند  زیاد خودتو ناراحت نکن به حرف های جاری جونم محل نزار فقط به فکر خودت وغنچه هات باش 

این بار بگو اره دیشب خیلی اذیت کردن میدونستم بیدارین میوردمشون پیشت نیم ساعت میخوابیدم دیگه زنگ نمیزنه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
دقیقا منم منظورم همون بحث انسانیشه. واقعا اینقدر سخته یه دقیقه خودشو جای من بذاره؟

ببین هر کسی خودش هزار مشکل  و دغدغه داره، 

میخواد شبو استراحت کنه.. 

من بودم توی دلم بد و بیراه میگفتم اما هر روز خدا نمیومدم ب جاریم زنگ بزنم

ب هر حال بنظرم بیتفاوت باش ی مدت دیگه همه چیز بهتر میشه

خب واقعا انتظار داری شوهرت چیکار کنه؟؟؟ بگه گوه خورده مسیج میده یا به روت میاره؟یا بره دعوا کنه باه ...

چرا شما عین شوهر من حرف میزنی؟

نکنه یکی از طایفه شوهر منی؟

یعنی حتما من وقتی اینا ر  بهش میگم باید اونجوری کنه؟

خوب بگه واقعا کارش درست نیست.ای کاش اینجوری نبود ولی تو هم به دل نگیر خانومم.زنه دیگه.

نمیتونه بالا بدبختی های خودم لااقل یه کلمه حرف قشنگ بزنه؟

من میدونم خودش هم خیلی ناراحت میشه از این رفتار جاریم.خوب بگه منم ناراحت میشم ولی عیب نداره تو خودتو ناراحت نکن.

به اون نگه گوه بخور به من بگه خوبه؟

یعنی نمیشه به هیچ‌کس نگفت؟