2777
2789
عنوان

به نظرتون حق با منه یا شوهرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 41 پست

در ضمن هر روزم نمیخواد بهش بگی شرمنده و ببخشید 

از هر ده باری ک میگه تو یکبار بگو ببخشید

بقیه ش رو بگو مثلا آره بچم دیشب خیلی بیقرار بود فداش شم

یا بگو آره  ایشالا هر چی بزرگتر شن ب مروز سرو صدا کمتر میشه. و ازین حرفا

بذار گله کنه ولی تو   دم ب دقیقه عذر خواهی نکن بخاطر طبیعت بچه هات.. فدای سرشون

ببین هر کسی خودش هزار مشکل  و دغدغه داره،  میخواد شبو استراحت کنه..  من بودم توی دل ...

آره ولی این روزا رو فراموش نمیکنم.

یه روزم اون گرفتار میشه.

توقعش چیه اونوقت؟

منم مثل خودش میشم‌.از دور نگاش میکنم و هروقت یه کوچولو ازش دلخور شدم بدون معطلی زنگ میزنم و شرمندش میکنم.

من یک نامادری هستم.نامادری ها مادرانی هستند که به اندازه یک مادر و حتی بیشتر انرژی صرف میکنند اما هرگز به اندازه یک مادر ستایش نمیشوند.نه تنها ستایش نمیشوند که حتی گاهی ...اما خدایی دارم که قدردان من است...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره ولی این روزا رو فراموش نمیکنم. یه روزم اون گرفتار میشه. توقعش چیه اونوقت؟ منم مثل خودش میشم‌. ...

اره بکن

ولی از الان ازش کینه نگیر.. چون خودتو حیف میکنی با کینه داشتن

وقتش ک رسید با هرکس مث خودش رفتار کن  اگه خواستی

چرا شما عین شوهر من حرف میزنی؟ نکنه یکی از طایفه شوهر منی؟ یعنی حتما من وقتی اینا ر  بهش میگم ...

اگر اینارو گفتم دلیل نداره حق به شوهرت بدم...ولی رفتار شوهر منم همین بود من بعدا فهمیدم میخواد مثلا قاعله رو بخوابونه که اینجوری میگه!درک ندارن که اگر بگن کار خوبی نمیکنه تو دلت اروم میشه....من این مشکلو نداشتم اما گاهی با خانواده ی شوهرم اتفاقای مشابه می افتاد و شوهرم به من مستقیم میگفت تو بدبینی با اینکه خودشم نظرش منفی بودا!...من نمیگم که به شما بگه گوه بخور🙈🙈🙈🙈منظورم‌ اینه که نمیاد بگه زن داداش من اشتباه گرده چون فکر میکنه اینجوری داره اتیش زیاد میکنه...

من دقیقا تو همچین وضعی بودم!و بعدا فهمیدم این میخواد اتیش من زیاد نشه اینو میگه!در نالی که بدتر منو ناراحت میکرد

اره بکن ولی از الان ازش کینه نگیر.. چون خودتو حیف میکنی با کینه داشتن وقتش ک رسید با هرکس مث خودش ...

ممنون عزیزم.

ولی واقعا کاش یه ذره همه با هم‌مهربون تر بودن.

من نمیخوام از خودم تعریف بدم ولی واقعا آدم مهربونی بودم.قبل اینکه با این خانواده آشنا بشم.

الان هر روز دارم خودخواه تر و بداخلاق تر میشم.

من اصلا اهل تلافی نبودم ولی شدم.

توی این چند ماهی که زایمان کردم هیچ کس کمکم نکرده هیچ.هزار حور گرفتاری برام درست کردن.

توقعی اصلا ندارم.ولی هر چی قبلا سعی میکردم باهاشون خوب رفتار کنم و انسانیت داشته باشم الان دیگه اصلا برام اهمیت ندارن.

ولی دلم برای اون خودم تنگ میشه.

من یک نامادری هستم.نامادری ها مادرانی هستند که به اندازه یک مادر و حتی بیشتر انرژی صرف میکنند اما هرگز به اندازه یک مادر ستایش نمیشوند.نه تنها ستایش نمیشوند که حتی گاهی ...اما خدایی دارم که قدردان من است...
اگر اینارو گفتم دلیل نداره حق به شوهرت بدم...ولی رفتار شوهر منم همین بود من بعدا فهمیدم میخواد مثلا ...

ممنون از اینکه درک میکنی.

واقعا مردا سیاست ندارن.خیلی راحت میتونن مشکلات عروس مادرشوهری و جاری ها رو کم کنن ولی ناخواسته باعث فاصله و اختلاف بیشتر هم‌ میشن.

واسه همین گفتم دیگه ابراز شرمندگی نکن به جاریت یا نگو ببخشید مستقیم جوابشو بده....

آره درست‌میگی.

واقعا نکته خوبی بود.من واقعا هر روز معذرت خواهی میکنم.دیگه ایندفعه بجای معذرت خواهی قربون ثدقه بچه هام میرم روش کم شه.

من چند نفر رو میشناسم که دوقلو داشتن یا شرایط اینجوری همسایه ها وقتی صدای بچه ها اینجوری میاد میومدن ...

دقيقا قبول دارم حرفاتو ولی دور و بر ما ک از این آدما نیست منم مث توام ولی هی نمیگه چون مث تو هی نمیگم شرمندم میگم بچس همینه دیگه البته صدا اونا خیلی بیشتره جرأت نداره بگه 

اصلا نگو شرمندم و فلان پرو شده بابا پرسید چرا گریه میکرد بگو بدخواب شده بود چ میدونم ار شیر گرفتمش ا ...

ممنونم عزیزم.

آره الان‌چند وقته همین کار رو کردم اونم دیگه کمتر میگه