2777
2789
عنوان

قرص برنج در خوراکی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1711 بازدید | 53 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با همین تاپیک زدنتون شایعه رو رواج میدید. سواد رسانه ای باید بین مردم جا بیفته که هر کسی هر چیزی توی ...

اجبار نکردم امیر کیا مامان بیا تو تاپیکم قصد شایعه پراکنی ندارم نظر خواهی خواستم تا از استرسم کم بشه

🎀  𝑀𝓎 𝒸𝒽𝒾𝓁𝒹𝓇𝑒𝓃 𝒶𝓇𝑒 𝓂𝓎 𝓁𝒾𝒻𝑒  🎀  
جدتون شایعه درست نکنید این محولات در کل از لحاظ سلامت چندان مورد تایید نیستن ولی دیگه یه قرص به این ...

خداروشکر حالم بهتر شد آخه پسرم نیتاپ خیلی دوس داره

🎀  𝑀𝓎 𝒸𝒽𝒾𝓁𝒹𝓇𝑒𝓃 𝒶𝓇𝑒 𝓂𝓎 𝓁𝒾𝒻𝑒  🎀  
اجبار نکردم امیر کیا مامان بیا تو تاپیکم قصد شایعه پراکنی ندارم نظر خواهی خواستم تا از استرسم کم بشه

منم قصد اجبار برای فهموندن شما ندارم دوست عزیز. تاپیک زدید منم بدون هیچ توهین یا بی احترامی نظرمو گفتم. 

الکیه یکم فکر کنید اصلا با عقل جور درنمیاد که اخه تو دمای فر قرص اخه سالم میمونه؟یکی بخواد یکی رو ناقص کنه خب پودرش میکنه دیگه چقدر ساده این

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ تو بهر هیچ برهیچ مپیچ
منم امروز چندتا پیام همینجوری برام اومده خیلی ترسیدم بچه کوچیک دارم منم قصد شایعه پراکنی ندارم خواست ...

يك كم فقط فكر كني خودت متوجه ميشي من ديگه حوصله توضيح دادن ندارم از بس دو روزه دارم هي به همه توضيح ميدم

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
ن بابا عزیزم پلیس فتا فقط برای دنیای مجازی و کلاهبرداری مجازی و ایناس. ب این چیزا مربوط نیس

میدونم اینا برای جرایم کیکی هم دارن از پلیس فتا استفاده میکننن

**ماسک موی لوریس 300تومان  ارسال رایگان ** 09379266872- رو من کلیک کن